Якість води
Вимоги ДСанПіН 2.2.4-171-10 "Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною"
Показник |
Норма |
Одиниця виміру |
Вихід з РЧВ |
Ecoli-індекс |
3 |
- |
<3 |
Забарвленість |
до 20º |
градуси |
0 |
Каламутність |
до 1,0 |
мг/дм3 |
0,02 |
Запах при 20º |
до 2 |
бали |
1 хл |
Смак, присмак |
до 2 |
бали |
0 |
Водневий показник, РН |
6,5-9,5 |
- |
6,0 |
Нітрати (по NO3) |
до 50,0 |
мг/дм3 |
- |
Залізо |
до 0,2 |
мг/дм3 |
<0,01 |
Загальна жорсткість |
до 7,0 |
ммоль/дм3 |
2,2 |
Сульфати |
до 250 |
мг/дм3 |
19,9 |
Хлориди |
до 250 |
мг/дм3 |
13,51 |
Загальна лужність |
не визначається |
мг-екв/дм3 |
- |
Сухий залишок |
до 1000 |
мг/дм3 |
619,9 |
Мідь |
до 1,0 |
мг/дм3 |
0 |
Алюміній |
до 0,2 |
мг/дм3 |
0 |
Фтор |
до 0,7-1,5 |
мг/дм3 |
0,20 |
Цинк |
до 1,0 |
мг/дм3 |
0,08 |
Свинець |
до 0,01 |
мг/дм3 |
0,002 |
Марганець |
до 0,05 |
мг/дм3 |
0 |
Залишково-активний хлор |
до 0,5 |
мг/дм3 |
0,35 |