ПОВІДОМЛЕННЯ від 28.02.2022

про публічну пропозицію (оферту) КП «Здолбунівводоканал»

про укладення ПУБЛІЧНОГО ІНДИВІДУАЛЬНОГО ДОГОВОРУ ПРИЄДНАННЯ

про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення

 

На виконання вимог Законів України «Про житлово-комунальні послуги» від 09.11.2017 № 2189-VIII, (із змінами від 03.12.2020 №1060), «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання» від 22.06.2017 № 2219-VIІІ та Правил надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, затверджених, постановою Кабінету Міністрів України від 5 липня 2019 р. № 690 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 2 лютого 2022 р. № 85) публікуємо цю публічну пропозицію (оферту) про укладення публічного індивідуального договору приєднання про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення (далі – Договір) для споживачів, які не визначилися з моделюю договору про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення та не уклали інший вид договору, ніж публічний:


– з мешканцями багатоквартирних будинків – ТИПОВИЙ ІНДИВІДУАЛЬНИЙ ДОГОВІР про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення (без обслуговування внутрішньобудинкових систем);


Реєстр багатоквартирних будинків, в яких власникам квартир необхідно укласти договір


– з власниками (співвласниками) індивідуального (садибного) житлового будинку – ТИПОВИЙ ДОГОВІР з власником (користувачем) будівлі (приміщення у будівлі) про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

Реєстр індивідуальних житлових будинків, власникам яким необхідно укласти договір

 

Договір вважається укладеним, якщо протягом 30 днів з дня опублікування тексту договору на веб-сайті КП «Здолбунівводоканал» співвласники багатоквартирного будинку не прийняли рішення про вибір моделі договірних відносин та не уклали відповідний договір з КП «Здолбунівводоканал».

 

Індивідуальні споживачі у багатоквартирних житлових будинках, які фактично користуються послугами з централізованого водопостачання та/або водовідведення або звертаються до КП «Здолбунівводоканал» для отримання вказаних послуг, вважаються такими, що ознайомлені, погоджуються та приєднуються до умов публічного індивідуального договору.

 

Індивідуальні споживачі у індивідуальних (садибних) житлових будинках, які фактично користуються послугами з централізованого водопостачання та/або водовідведення або звертаються до КП «Здолбунівводоканал» для отримання вказаних послуг, вважаються такими, що ознайомлені, погоджуються та приєднуються до умов публічного індивідуального договору.

 

У зв’язку з тим, що даний Договір є договором приєднання, його умови не підлягають узгодженню зі стороною, що приєднується (споживачем).

 

Договір розміщено на веб-сайті КП «Здолбунівводоканал»: vodokanalzd.com.ua у вільному доступі та у спосіб, що забезпечує ознайомлення зі змістом цього Договору кожної особи, що отримує та звертається до КП «Здолбунівводоканал», для отримання послуг з централізованого водопостачання та/або централізованого водовідведення.

 

 

 

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабінету Міністрів України
від 5 липня 2019 р. № 690
(в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 2 лютого 2022 р. № 85)

                         Для споживачів у багатоквартирних будинках

 

ТИПОВИЙ ІНДИВІДУАЛЬНИЙ ДОГОВІР
про надання послуг з централізованого водопостачання та
 централізованого водовідведення

                м.Здолбунів                                                                               _________ 2022 р.

    (найменування населеного пункту)

Комунальне підприємство «Здолбунівводоканал»________________________                                                   

                                               (найменування юридичної особи)

в особі директора Столярчука Анатолія Леонідовича                                        ,

                                        (прізвище, ім’я, по батькові (за наявності) представника виконавця)

що діє на підставі                             статуту                                                          ,

                                            (найменування, дата, номер документа)

(далі - виконавець), з однієї сторони, та індивідуальний споживач, який приєднався до умов цього договору згідно з пунктом 5 цього договору (далі - споживач), з іншої сторони, уклали цей договір про таке.

Загальні положення

1. Цей договір є публічним договором приєднання, що укладається з метою надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення (далі - послуги) індивідуальному споживачу. Цей договір укладається сторонами з урахуванням статей 633, 634, 641, 642 Цивільного кодексу України.

2. Даний договір вважається укладеним через 30 днів з моменту розміщення на zdgromada.gov.ua та vodokanalzd.com.ua                                                                                      .

(назва офіційного веб-сайту органу місцевого самоврядування
та/або веб-сайту виконавця)

3. Виконавець має право змінити умови договору. У разі зміни виконавцем умов, крім зміни ціни договору, вони вступають в силу через 30 днів з моменту розміщення змінених умов на zdgromada.gov.ua та vodokanalzd.com.ua________________________

(назва офіційного веб-сайту органу місцевого самоврядування  та/або веб-сайту виконавця)

4. Інформування споживача про намір зміни цін/тарифів на послуги здійснюється виконавцем відповідно до законодавства.

5. Фактом приєднання споживача до умов договору (акцептування договору) є вчинення споживачем будь-яких дій, які свідчать про його бажання укласти договір, зокрема надання виконавцю підписаної заяви-приєднання (додаток до договору), сплата рахунка за надані послуги, факт отримання послуг.

Предмет договору

6. Виконавець зобов’язується надавати споживачу послуги відповідної якості, а споживач зобов’язується своєчасно та в повному обсязі оплачувати надані послуги за тарифами, встановленими відповідно до законодавства, в строки і на умовах, визначених цим договором.

7. Вимоги до якості послуги:

1) склад і якість питної води повинні відповідати вимогам державних санітарних норм і правил на питну воду;

2) значення тиску питної води повинно відповідати параметрам, встановленим державними будівельними нормами і правилами, та розміщуватися на zdgromada.gov.ua та vodokanalzd.com.ua                                                                                      _________________.

(посилання на сторінку на офіційному веб-сайті органу місцевого самоврядування та/або веб-сайті виконавця послуги)

Критерієм якості послуг з централізованого водовідведення є безперешкодне приймання стічних вод у мережі виконавця з мереж споживача за умови справності мереж споживача.

Порядок надання та вимоги до якості послуги

8. Виконавець забезпечує постачання послуг безперервно з гарантованим рівнем безпеки та значенням тиску.

9. Надання послуг здійснюється безперервно, крім часу перерв, визначених частиною першою статті 16 Закону України “Про житлово-комунальні послуги”.

10. Виконавець забезпечує постачання послуг у відповідній кількості та якості згідно з вимогами пункту 7 цього договору до межі зовнішніх інженерних мереж постачання послуг виконавця та внутрішньобудинкових систем багатоквартирного будинку (індивідуального (садибного) будинку).

11. Контроль якісних та кількісних характеристик послуг здійснюється за показаннями вузла (вузлів) комерційного обліку та іншими засобами вимірювальної техніки.

Засоби вимірювальної техніки, які призначені для вимірювання тиску, повинні відповідати вимогам законодавства про метрологію та метрологічну діяльність.

12. У разі виникнення аварії на зовнішніх інженерних мережах постачання послуг виконавець проводить аварійно-відновні роботи у строк не більше семи діб з моменту виявлення ним факту аварії або повідомлення споживачем виконавцю про аварію.

Облік послуги

13. Обсяг спожитої у будинку послуги з централізованого водопостачання визначається як обсяг питної води, спожитої в будинку, за показаннями засобів вимірювальної техніки вузла (вузлів) комерційного обліку або розрахунково відповідно до Методики розподілу між споживачами обсягів спожитих у будівлі комунальних послуг, затвердженої наказом Мінрегіону від 22 листопада 2018 р. № 315 (далі - Методика розподілу).

Обсяг наданих споживачеві послуг з централізованого водовідведення визначається на рівні обсягів спожитих ним послуг з централізованого водопостачання та постачання гарячої води.

Якщо будинок оснащено двома та більше вузлами комерційного обліку централізованого водопостачання відповідно до вимог Закону України “Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання”, обсяг спожитої послуги у будинку визначається як сума показань таких вузлів обліку. За рішенням співвласників багатоквартирного будинку розподіл здійснюється для кожної окремої частини будинку, обладнаної вузлом комерційного обліку послуг.

Одиницею вимірювання обсягу спожитих споживачем послуг
є куб. метр.

14. У разі коли будинок на дату укладення цього договору не обладнано вузлом (вузлами) комерційного обліку, до встановлення такого вузла (вузлів) обліку обсяг споживання послуг у будинку визначається відповідно до Методики розподілу.

15. У разі виходу з ладу або втрати вузла комерційного обліку до відновлення його роботи або заміни ведення комерційного обліку спожитих послуг здійснюється розрахунково відповідно до Методики розподілу.

16. Початок періоду виходу з ладу вузла комерційного обліку визначається:

за даними електронного архіву - у разі отримання з нього інформації щодо дати початку періоду виходу з ладу вузла комерційного обліку;

з дати, що настає за днем останнього періодичного огляду вузла комерційного обліку, - у разі відсутності електронного архіву.

Кінцем періоду виходу з ладу вузла комерційного обліку є день прийняття на абонентський облік відремонтованого або заміненого вузла комерційного обліку.

17. Початок періоду відсутності вузла комерційного обліку у зв’язку з його втратою визначається з дня, наступного за днем останнього дистанційного отримання показань, або з дня, наступного за днем останнього зняття його показань (в усіх інших випадках).

Кінцем періоду відсутності вузла комерційного обліку у зв’язку з його втратою є дата прийняття на абонентський облік вузла комерційного обліку, встановленого на заміну втраченого.

18. На час відсутності вузла комерційного обліку у зв’язку з його ремонтом, проведенням повірки засобів вимірювальної техніки, які є складовою частиною вузла обліку, комерційний облік ведеться розрахунково відповідно до Методики розподілу.

Початок періоду відсутності вузла комерційного обліку у зв’язку з його ремонтом, повіркою засобу вимірювальної техніки, який є складовою частиною вузла обліку, визначається з дати, наступної за днем розпломбування вузла комерційного обліку. Кінцем періоду відсутності вузла комерційного обліку у зв’язку з його ремонтом, повіркою засобу вимірювальної техніки, який є складовою частиною вузла обліку, є день прийняття на абонентський облік.

19. Зняття показань засобів вимірювальної техніки вузла (вузлів) комерційного обліку послуги здійснюється виконавцем щомісяця.

20. У разі відсутності інформації про показання вузла (вузлів) комерційного обліку та/або недопущення споживачем виконавця до вузла (вузлів) комерційного обліку для зняття показань для визначення обсягу послуги, спожитої у будинку, приймається середньодобове споживання послуги за попередні 12 місяців, а в разі відсутності такої інформації - за фактичний час споживання послуги, але не менше 15 діб.

Після відновлення надання показань вузлів комерційного обліку виконавець зобов’язаний провести перерозподіл обсягу спожитих послуг у будинку та перерахунок із споживачем.

Перерозподіл обсягу спожитих послуг у будинку та перерахунок із споживачем проводиться у тому розрахунковому періоді, в якому отримано в установленому порядку інформацію про невідповідність обсягу розподілених послуг окремим споживачам, але не більше ніж за 12 розрахункових періодів.

21. Виконавець має право доступу до будівель, приміщень і споруд, у яких встановлено вузли комерційного обліку, для перевірки схоронності таких вузлів обліку, зняття показань засобів вимірювальної техніки, що є складовою вузла комерційного обліку, та періодичного огляду у порядку, визначеному статтею 29 Закону України “Про житлово-комунальні послуги” і цим договором.

Періодичний огляд вузла (вузлів) комерційного обліку здійснюється виконавцем під час зняття показань. У разі дистанційного зняття показань періодичний огляд проводиться виконавцем не рідше ніж один раз на рік.

Споживач повідомляє виконавцю про недоліки в роботі вузла комерційного обліку протягом п’яти робочих днів з дня їх виявлення засобами зв’язку, зазначеними в розділі “Реквізити виконавця” цього договору.

Власник (співвласники) будівлі (багатоквартирного будинку) або
його (їх) представники мають право доступу до місць установлення вузлів комерційного обліку для проведення перевірки схоронності та зняття показань. Перевірка проводиться у робочий час у присутності представника виконавця, управителя або відповідальної особи за збереження і цілісність вузлів комерційного обліку. Втручання в роботу вузла комерційного обліку заборонено.

22. Зняття показань засобів вимірювальної техніки вузла (вузлів) розподільного обліку послуги з централізованого водопостачання щомісяця здійснюється споживачем, крім випадків, коли зняття таких показань здійснюється виконавцем за допомогою системи дистанційного зняття показань.

У разі коли зняття показань здійснює споживач, він щомісяця
з  25 по 30 (31)  число передає показання вузлів розподільного обліку водопостачання виконавцю в один з таких способів:

за номером телефону, зазначеним у розділі “Реквізити виконавця” цього договору;

на адресу електронної пошти, зазначену в розділі “Реквізити виконавця” цього договору;

через електронну систему обліку розрахунків споживачів, зазначену в розділі “Реквізити виконавця” цього договору;

інші засоби повідомлення, що зазначаються у розділі “Реквізити виконавця” цього договору.

Виконавець періодично, не менше одного разу на рік, проводить контрольне зняття показань засобів вимірювальної техніки вузлів розподільного обліку у присутності споживача або його представника. Результати контрольного зняття показань засобів вимірювальної техніки вузлів розподільного обліку є підставою для здійснення перерозподілу обсягу спожитих послуг та проведення перерахунку із споживачем.

Споживач повідомляє виконавцю про недоліки в роботі вузла розподільного обліку протягом п’яти робочих днів з дня їх виявлення засобами зв’язку, зазначеними в розділі “Реквізити виконавця” цього договору.

Перерозподіл обсягу спожитих послуг у будинку та перерахунок із споживачем проводиться у тому розрахунковому періоді, у якому було отримано в установленому порядку інформацію про невідповідність обсягу розподілених послуг споживачам обсягу, необхідному для розподілу, але не більш як за 12 розрахункових періодів.

23. Зняття виконавцем показань вузлів обліку за допомогою систем дистанційного зняття показань може здійснюватися без присутності споживача або його представника.

У такому разі виконавець зобов’язаний забезпечити можливість самостійного (без додаткового звернення до виконавця в кожному окремому випадку) ознайомлення з показаннями:

вузла комерційного обліку - шляхом опублікування на веб-сайті виконавця, зазначення в рахунках на оплату послуг та/або через електронну систему обліку розрахунків споживачів;

вузла розподільного обліку - шляхом повідомлення в рахунку на оплату послуги та/або через електронну систему обліку розрахунків споживача.

24. У разі ненадання споживачем виконавцю у визначений сторонами строк показань вузла (вузлів) розподільного обліку, якщо такі показання зобов’язаний знімати споживач для цілей визначення обсягу послуг, спожитих споживачем, протягом трьох місяців приймається середньодобове споживання таким споживачем послуг за попередні 12 місяців, а в разі відсутності такої інформації - за фактичний час споживання послуг, але не менше 15 діб.

У разі відсутності інформації про показання вузлів розподільного обліку та/або недопущення споживачем виконавця до відповідного вузла обліку для зняття показань засобів вимірювальної техніки після закінчення тримісячного строку з дня недопуску виконавець зобов’язаний здійснювати розрахунки з таким споживачем як із споживачем, приміщення якого не оснащені вузлами розподільного обліку.

Після відновлення надання показань вузлів обліку споживачем виконавець зобов’язаний провести перерозподіл спожитих послуг у будинку та перерахунок.

Перерозподіл обсягів спожитих послуг у будинку та перерахунок із споживачем проводиться у тому розрахунковому періоді, в якому було отримано в установленому порядку інформацію про невідповідність обсягу розподілених послуг окремим споживачам обсягу, необхідному для розподілу, але не більш як за 12 розрахункових періодів.

25. Виконавець здійснює обслуговування та заміну вузла (вузлів) комерційного обліку, зокрема його огляд, опломбування/розпломбування, ремонт (у тому числі з демонтажем, транспортуванням і монтажем) та періодичну повірку засобу вимірювальної техніки, який є складовою частиною вузла комерційного обліку, за рахунок плати за абонентське обслуговування.

26. Заміна і обслуговування, зокрема огляд, опломбування/ розпломбування, ремонт (у тому числі з демонтажем, транспортуванням і монтажем) та періодична повірка вузла (вузлів) розподільного обліку, здійснюються за рахунок споживача.

27. Виконавець повідомляє споживачу про час та дату контрольного зняття показань засобів вузла (вузлів) розподільного обліку не менше ніж за 15 днів у спосіб ________________________________________________

              (спосіб повідомлення зазначається виконавцем)

28. Повірка засобів вимірювальної техніки, які є складовою частиною вузла (вузлів) комерційного обліку, здійснюється відповідно до Порядку подання засобів вимірювальної техніки на періодичну повірку, обслуговування та ремонт, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 8 липня 2015 р. № 474 (Офіційний вісник України, 2015 р., № 55, ст. 1803).

Ціна та порядок оплати послуг, порядок та умови
внесення змін до договору

29. Споживач вносить однією сумою плату виконавцю, яка складається з:

плати за послугу, визначеної відповідно до Правил надання послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 5 липня 2019 р. № 690 (Офіційний вісник України, 2019 р., № 63, ст. 2194), - в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 2 лютого 2022 р. № 85,
та Методики розподілу, що розраховується виходячи з розмірів затверджених уповноваженим органом тарифів на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення та обсягу спожитих послуг або за нормами споживання, встановленими органом місцевого самоврядування, до встановлення вузла комерційного обліку;

плати за абонентське обслуговування в розмірі, визначеному виконавцем, але не вище граничного розміру, визначеного Кабінетом Міністрів України, інформація про яку розміщується на офіційному веб-сайті органу місцевого самоврядування та/або веб-сайті виконавцяzdgromada.gov.ua та vodokanalzd.com.ua                                                                                      .

                                                  (посилання на веб-сайт)

30. Вартість послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення визначається за обсягом спожитих послуг та встановленими відповідно до законодавства тарифами.

Розмір зазначених тарифів зазначається на офіційному веб-сайті органу місцевого самоврядування та/або веб-сайті виконавця послуг zdgromada.gov.ua та vodokanalzd.com.ua                                                                                      .

                                                   (посилання на веб-сайт)

У разі прийняття уповноваженим органом рішення про зміну цін/тарифів на послугу з централізованого водопостачання та/або на послугу з централізованого водовідведення виконавець у строк, що не перевищує 15 днів з дати введення їх у дію, повідомляє про це споживачу з посиланням на рішення відповідного органу.

У разі зміни зазначених тарифів протягом строку дії цього договору новий розмір тарифів застосовується з моменту їх введення в дію без внесення сторонами додаткових змін до цього договору. Виконавець зобов’язаний забезпечити їх оприлюднення на офіційному веб-сайті.

31. Розрахунковим періодом для оплати обсягу спожитих послуг є календарний місяць.

Плата за абонентське обслуговування та плата за послуги нараховується щомісяця.

Початок і закінчення розрахункового періоду для розрахунку розміру плати за абонентське обслуговування завжди збігаються з початком і закінченням календарного місяця відповідно.

32. Виконавець формує та надає споживачу рахунок на оплату спожитих послуг не пізніше ніж за десять днів до граничного строку внесення плати за спожиту послугу.

Рахунок надається на паперовому носії. На вимогу або за згодою споживача рахунок може надаватися в електронній формі, зокрема за допомогою доступу до електронних систем обліку розрахунків споживачів.

33. Споживач здійснює оплату за цим договором щомісяця не пізніше останнього числа місяця, що настає за розрахунковим періодом, що є граничним строком внесення плати за спожиті послуги.

34. За бажанням споживача оплата послуг може здійснюватися шляхом внесення авансових платежів.

35. Під час здійснення оплати споживач зобов’язаний зазначити розрахунковий період, за який вона здійснюється, та призначення платежу (плата виконавцю, сплата пені, штрафів).

У разі коли споживачем не визначено розрахунковий період або коли за зазначений споживачем період виникла переплата, виконавець має право зарахувати такий платіж (його частину в розмірі переплати) в рахунок заборгованості споживача за минулі розрахункові періоди у разі її наявності (за винятком погашення пені та штрафів, нарахованих споживачеві), а у разі відсутності такої заборгованості - в рахунок майбутніх платежів споживача починаючи з найближчих періодів від дати здійснення платежу.

36. У разі коли споживач вніс плату виконавцю за розрахунковий період не в повному обсязі або більшому, ніж зазначено в рахунку, обсязі, виконавець здійснює зарахування коштів згідно з призначенням платежу, за відсутності призначення платежу - у такому порядку:

у першу чергу - в рахунок плати за послуги;

у другу чергу - в рахунок плати за абонентське обслуговування.

37. Споживач не звільняється від оплати послуг, отриманих ним до укладення цього договору.

38. Плата за послуги не нараховується за час перерв, визначених частиною першою статті 16 Закону України “Про житлово-комунальні послуги”.

Права і обов’язки сторін

39. Споживач має право:

1) одержувати своєчасно та належної якості послуги згідно із законодавством та умовами цього договору;

2) без додаткової оплати одержувати від виконавця засобами зв’язку, зазначеними в розділі “Реквізити виконавця” цього договору, інформацію про ціни/тарифи на послуги, загальний розмір місячного платежу, структуру цін/тарифів на послуги, норми споживання та порядок надання послуг, а також про їх споживчі властивості у строк, визначений Законом України “Про доступ до публічної інформації”;

3) на відшкодування збитків, завданих його майну, шкоди, заподіяної його життю або здоров’ю внаслідок неналежного надання або ненадання послуг та незаконного проникнення в належне йому житло (інший об’єкт нерухомого майна) виконавця або його представників;

4) на усунення протягом 50 годин, якщо інше не визначено законодавством, виявлених недоліків у наданні послуг;

5) на зменшення у встановленому законодавством порядку розміру плати за послуги у разі її ненадання, надання не в повному обсязі або належної якості;

6) отримувати від виконавця неустойку (штраф) у розмірі
0,01 відсотка вартості середньодобового споживання послуг, визначеної за попередні 12 місяців (якщо попередніх місяців нараховується менш як 12 - за фактичний час споживання послуг, але не менше 15 днів), за кожен день ненадання послуг, надання їх не в повному обсязі або неналежної якості (крім нормативних строків проведення аварійно-відновних робіт або періоду, протягом якого відбувалася ліквідація або усунення виявлених неполадок, пов’язаних з отриманням послуг, що виникли з вини споживача);

7) на перевірку кількості та якості послуг в установленому законодавством порядку;

8) складати та підписувати акти-претензії у зв’язку з порушенням порядку надання послуг, зміною їх споживчих властивостей та перевищенням строків проведення аварійно-відновних робіт;

9) без додаткової оплати отримувати від виконавця на зазначений споживачем засіб зв’язку детальний розрахунок розподілу обсягу спожитої послуги між споживачами будинку у строк, визначений Законом України “Про доступ до публічної інформації”;

10) без додаткової оплати отримувати на зазначений споживачем засіб зв’язку інформацію про проведені виконавцем нарахування плати за послуги (з розподілом за періодами та видами нарахувань) та отримані від споживача платежі у строк, визначений Законом України “Про доступ до публічної інформації”;

11) на неоплату вартості послуг у разі їх невикористання (за відсутності приладів обліку) за період тимчасової відсутності в житловому приміщенні (іншому об’єкті нерухомого майна) споживача та інших осіб понад 30 календарних днів за умови документального підтвердження;

12) звертатися до суду у разі порушення виконавцем умов цього договору.

40. Споживач зобов’язаний:

1) своєчасно вживати заходів до усунення виявлених неполадок, пов’язаних з отриманням послуг, що виникли з його вини;

2) забезпечувати цілісність обладнання приладів (вузлів) обліку послуги відповідно до умов цього договору та не втручатися в їх роботу;

3) оплачувати надані послуги за цінами/тарифами, встановленими відповідно до законодавства, вносити плату за абонентське обслуговування у строки, встановлені цим договором;

4) дотримуватися правил безпеки, зокрема пожежної та газової, санітарних норм;

5) допускати виконавця або його представників у своє житло (інший об’єкт нерухомого майна) для перевірки показів вузлів розподільного обліку у порядку, визначеному законом і цим договором;

6) сплачувати у разі несвоєчасного здійснення платежів за спожиті послуги пеню в розмірах, установлених цим договором;

7) надавати виконавцю показання вузлів обліку, що забезпечують індивідуальний облік споживання послуги з централізованого водопостачання в приміщенні споживача, в порядку та строки, визначені цим договором;

8) за власний рахунок проводити ремонт та заміну санітарно-технічних приладів і пристроїв, обладнання, іншого спільного майна, пошкодженого з його вини, яка доведена в установленому законом порядку;

9) дотримуватися вимог житлового та містобудівного законодавства (не допускати втручання у внутрішньобудинкові системи централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, їх переобладнання) під час проведення ремонту чи реконструкції житла (іншого об’єкта нерухомого майна), не допускати порушення законних прав та інтересів інших учасників відносин у сфері житлово-комунальних послуг;

10) забезпечити своєчасну підготовку об’єктів, що перебувають у його власності (користуванні), до експлуатації в осінньо-зимовий період.

41. Виконавець має право:

1) вимагати від споживача дотримання вимог правил експлуатації житлових приміщень, санітарно-гігієнічних правил і правил пожежної безпеки, нормативно-правових актів у сфері комунальних послуг;

2) вимагати від споживача своєчасного проведення робіт з усунення виявлених неполадок, пов’язаних з отриманням послуг, що виникли з вини споживача, або відшкодування вартості таких робіт, якщо їх провів виконавець;

3) доступу до житла (інших об’єктів нерухомого майна) споживача для перевірки стану і зняття показів вузлів обліку, що забезпечують облік споживання послуг у будинку і приміщенні споживача, в порядку, визначеному законом і цим договором;

4) обмежити (припинити) надання послуг в разі їх неоплати або оплати не в повному обсязі в порядку і строки, встановлені Законом України “Про житлово-комунальні послуги”  та цим договором, крім випадків, коли якість та/або кількість послуг не відповідає умовам цього договору;

5) звертатися до суду в разі порушення споживачем умов цього договору.

42. Виконавець зобов’язаний:

1) забезпечувати своєчасність надання, безперервність і відповідну якість послуг згідно із законодавством та умовами договорів, зокрема шляхом створення системи управління якістю відповідно до національних або міжнародних стандартів;

2) вживати заходів до забезпечення питною водою у разі порушення функціонування систем централізованого водопостачання та водовідведення (аварійні ситуації);

3) вирішувати питання, пов’язані з порушенням функціонування систем централізованого водопостачання та водовідведення (аварійні ситуації), відповідно до плану оперативних дій із забезпечення споживачів питною водою у відповідному населеному пункті (районі);

4) подавати воду для протипожежних потреб;

5) забезпечити надійне постачання послуг відповідно до умов цього договору;

6) без додаткової оплати надавати споживачу в установленому законодавством порядку необхідну інформацію про ціни/тарифи, загальну вартість місячного платежу, структуру цін/тарифів, норми споживання та порядок надання послуг, їх споживчі властивості, а також іншу інформацію, передбачену законодавством;

7) своєчасно проводити підготовку об’єктів, що забезпечують надання послуг та перебувають у його власності (користуванні), до експлуатації в осінньо-зимовий період;

8) розглядати у визначений законодавством строк претензії та скарги споживача і проводити відповідні перерахунки розміру плати за послуги в разі їх ненадання, надання не в повному обсязі, несвоєчасно або неналежної якості, а також в інших випадках, визначених цим договором;

9) вживати заходів до ліквідації аварій, усунення порушень якості послуг, що сталися з вини виконавця або на об’єктах, що забезпечують надання послуг та перебувають у його власності (користуванні), в строки, встановлені законодавством;

10) виплачувати споживачу штраф за перевищення встановлених строків проведення аварійно-відновних робіт на об’єктах, що забезпечують надання послуг та перебувають у його власності (користуванні), у розмірі, визначеному цим договором;

11) своєчасно реагувати на виклики споживача, підписувати акти-претензії, вести облік вимог (претензій) споживача у зв’язку з порушенням порядку надання послуг;

12) своєчасно та за власний рахунок проводити роботи з усунення виявлених неполадок, пов’язаних з наданням послуг, що виникли з його вини;

13) інформувати споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги відповідно до законодавства;

14) здійснювати розподіл загальнобудинкового обсягу послуг між співвласниками багатоквартирного будинку в порядку, передбаченому законодавством та цим договором;

15) контролювати дотримання установлених міжповірочних інтервалів для засобів вимірювальної техніки, які є складовою частиною вузла комерційного та розподільного обліку;

16) протягом п’яти робочих днів надсилати управителю або відповідним виконавцям скарги споживачів щодо надання комунальних послуг у разі, коли вирішення таких питань належить до повноважень управителя або інших виконавців послуг;

17) самостійно протягом місяця, що настає за розрахунковим періодом, здійснювати перерахунок вартості послуг за весь період їх ненадання, надання не в повному обсязі або неналежної якості відповідно до порядку, визначеного Кабінетом Міністрів України, а також сплачувати споживачеві неустойку (штраф) у розмірі 0,01 відсотка середньодобової вартості споживання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, визначеної за попередні 12 місяців (якщо попередніх місяців нараховується менш як 12 - за фактичний час споживання послуг), за кожен день ненадання послуг, надання їх не в повному обсязі або неналежної якості (за виключенням нормативних строків проведення аварійно-відновних робіт або періоду, протягом якого відбувалися ліквідація або усунення виявлених неполадок, пов’язаних з отриманням послуг, що виникли з вини споживача).

Відповідальність сторін за порушення договору

43. Сторони несуть відповідальність за невиконання умов цього договору відповідно до цього договору або закону.

44. У разі несвоєчасного здійснення платежів споживач зобов’язаний сплатити пеню в розмірі 0,01 відсотка суми боргу за кожний день прострочення. Загальний розмір сплаченої пені не може перевищувати 100 відсотків загальної суми боргу.

Нарахування пені починається з першого робочого дня, що настає за останнім днем граничного строку внесення плати за послуги.

Пеня не нараховується за умови наявності заборгованості держави за надані населенню пільги та житлові субсидії та/або наявності у споживача заборгованості з оплати праці, підтвердженої належним чином.

45. Виконавець має право обмежити (припинити) надання послуг споживачеві у разі непогашення в повному обсязі заборгованості з оплати спожитих послуг.

Виконавець надсилає споживачеві попередження про те, що у разі непогашення ним заборгованості надання послуг може бути обмежене (припинене), рекомендованим листом (з повідомленням про вручення) та шляхом повідомлення споживачеві через його особистий кабінет.

Таке попередження надсилається споживачеві не раніше наступного робочого дня після закінчення граничного строку оплати, визначеного законодавством та/або договором.

Обмеження (припинення) надання послуг здійснюється виконавцем відповідно до частини четвертої статті 26 Закону України “Про житлово-комунальні послуги” протягом 30 днів з дня отримання споживачем попередження від виконавця.

46. Постачання послуг у разі їх обмеження (припинення) відновлюється в повному обсязі протягом наступного дня з дати повного погашення заборгованості за фактично спожиті послуги чи з дати укладення угоди про реструктуризацію заборгованості.

Витрати виконавця, пов’язані з відновленням надання послуг споживачу, підлягають відшкодуванню за рахунок споживача відповідно до кошторису витрат на відновлення надання послуг, складеного виконавцем.

47. У разі ненадання послуг, надання їх не в повному обсязі або неналежної якості виконавець зобов’язаний самостійно протягом місяця, що настає за розрахунковим періодом, здійснити перерахунок вартості послуг за весь період їх ненадання, надання не в повному обсязі або неналежної якості відповідно до порядку, визначеного Кабінетом Міністрів України, а також сплатити споживачу неустойку (штраф) у розмірі 0,01 відсотка вартості середньодобового споживання послуги, визначеної за попередні 12 місяців (якщо попередніх місяців нараховується менш як 12 - за фактичний час споживання послуги, але не менше 15 днів), за кожен день ненадання послуг, надання їх не в повному обсязі або неналежної якості (крім нормативних строків проведення аварійно-відновних робіт або періоду, протягом якого здійснювалася ліквідація або усунення виявлених неполадок, пов’язаних з отриманням послуг, що виникли з вини споживача).

48. Оформлення претензій споживача щодо ненадання послуг, надання їх не в повному обсязі або неналежної якості здійснюється в порядку, визначеному статтею 27 Закону України “Про житлово-комунальні послуги”.

Перевірка відповідності якості надання послуг здійснюється відповідно до Порядку проведення перевірки відповідності якості надання деяких комунальних послуг та послуг з управління багатоквартирним будинком параметрам, передбаченим договором про надання відповідних послуг, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від
27 грудня 2018 р. № 1145 (Офіційний вісник України, 2019 р., № 4, ст. 133).

Виконавець зобов’язаний прибути на виклик споживача для проведення перевірки якості надання послуг у строк не пізніше ніж протягом однієї доби з моменту отримання відповідного повідомлення споживача.

49. Виконавець не несе відповідальності за ненадання послуг, надання їх не в повному обсязі або неналежної якості, якщо доведе, що в точці обліку послуг їх якість відповідала вимогам, установленим цим договором та актами законодавства.

Виконавець не несе відповідальності за ненадання послуг, надання їх не в повному обсязі або неналежної якості під час перерв, передбачених частиною першою статті 16 Закону України “Про житлово-комунальні послуги”.

Строк дії договору, порядок і умови внесення до нього змін,
продовження строку його дії та розірвання

50. Цей договір набирає чинності з моменту акцептування його споживачем, але не раніше ніж через 30 днів з моменту опублікування і діє протягом одного року з дати набрання чинності.

51. Якщо за один місяць до закінчення строку дії цього договору жодна із сторін не повідомить письмово іншій стороні про відмову від договору, цей договір вважається продовженим на черговий однорічний строк.

52. Цей договір може бути розірваний у разі прийняття рішення співвласниками щодо зміни моделі договірних відносин відповідно до статті 14 Закону України “Про житлово-комунальні послуги”.

53. Припинення дії цього договору не звільняє сторони від обов’язку виконання зобов’язань, які на дату такого припинення залишилися невиконаними, зокрема здійснення перерахунку плати за послуги в разі їх ненадання, надання не в повному обсязі, несвоєчасно або неналежної якості, здійснення остаточних нарахувань плати за послуги та остаточних розрахунків.

Прикінцеві положення

54. Повідомлення, документи та інформацію споживач надсилає виконавцю засобами зв’язку, зазначеними в розділі “Реквізити виконавця” цього договору. Виконавець надсилає повідомлення, документи та інформацію, що передбачені цим договором, на поштову адресу споживача або іншими засобами зв’язку, зазначеними споживачем.

Реквізити виконавця

Виконавець:

 

КП «Здолбунівводоканал»

 

ідентифікаційний номер код згідно з ЄДРПОУ 32256482

 

місцезнаходження 35705, Рівненська обл., Рівненський район, м. Здолбунів, вул. Незалежності, 13

 

р/р UA 563052990000026002040703238 в АТ КБ «Приватбанк», МФО 305299

 

контакти для передачі показань вузлів
обліку:

 

номер телефону: (03652) 26648

 

адреса електронної пошти: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

офіційний веб-сайт: vodokanalzd.com.ua

 

Директор КП «Здолбунівводоканал»

___________
(підпис)

Анатолій СТОЛЯРЧУК (прізвище, ім’я та по батькові
(за наявності)

 

 

 

 

Додаток
до типового індивідуального
договору про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення

ЗАЯВА-ПРИЄДНАННЯ
до індивідуального договору про надання
послуг з централізованого водопостачання та
централізованого водовідведення

Ознайомившись з умовами договору про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення на ________________________________________________________________,

(назва офіційного веб-сайту органу місцевого самоврядування та/або веб-сайту виконавця)

приєднуюсь до договору про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення ___________________

                         (назва виконавця)

з такими даними.

1. Інформація про споживача:

1) найменування/прізвище, ім’я, по батькові (за наявності) __________

________________________________________________________________,

ідентифікаційний номер (код згідно з ЄДРПОУ) __________________,

адреса реєстрації _____________________________________________,

номер телефону ______________________________________________,

адреса електронної пошти _____________________________________;

2) адреса приміщення споживача:

вулиця _____________________________________________________,

номер будинку __________ номер квартири (приміщення) __________,

населений пункт _____________________________________________,

район ______________________________________________________,

область ____________________________________________________,

індекс ___________;

3) кількість осіб, які фактично користуються послугами ___________.

 

2. Приміщення споживача обладнане вузлом (вузлами) розподільного обліку централізованого водопостачання:

 

 

 

 

Порядковий номер

Заводський номер, назва та умовне позначення типу засобу вимірювальної техніки

Показання засобу вимірювальної техніки на дату укладення договору

Місце встановлення

Дата останньої повірки

Міжповірочний інтервал, років

Примітка

Відмітка про підписання споживачем цієї заяви-приєднання:

______________
(дата)

_________________________
(особистий підпис)

_________________________
(прізвище, ім’я та по батькові
(за наявності)

 

 

{Типовий договір в редакції Постанови КМ № 85 від 02.02.2022}

 

 

Перелік адресбагатоквартирних житлових будинків, які приєднуються до публічного індивідуального договору про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення

 

 

№ з/п

 

Адреса житлового будинку

Будинок

Послуга з централізованого водопостачання

Послуга з централізованого водовідведення. Якість

 

Якість відповідно до

мінімально гарантований тиск

(метри водного стовпа)

1

Незалежностi

7

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

2

Незалежностi

8

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

3

Незалежностi

9

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

4

Незалежностi

25

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

5

Незалежностi

28

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

6

Незалежностi

34

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

7

Незалежностi

36

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

8

Незалежностi

37

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

9

Незалежностi

39

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

10

Незалежностi

42

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

11

Незалежностi

45

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

12

Незалежностi

64

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

13

Шевченко

151

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

14

Шевченко

185

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

15

Шевченко

187

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

16

Шевченко

189

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

17

Шевченко

202

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

18

Шевченко

202a

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

19

Шевченко

204

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

20

Полуботко

2

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

21

Франка

6

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

22

Пушкiна

37

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

23

Шкiльна

9

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

24

Шкiльна

15

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

25

Шкiльна

17

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

26

Шкiльна

19

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

27

Шкiльна

21

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

28

Шкiльна

23

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

29

Шкiльна

25

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

30

Шкiльна

27

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

31

Шкiльна

29

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

32

Шкiльна

30

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

33

Шкiльна

31

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

34

Шкiльна

33

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

35

Шкiльна

33a

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

36

Шкiльна

34

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

37

Шкiльна

35

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

38

Шкiльна

36

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

39

Шкiльна

37

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

40

Шкiльна

38

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

41

Шкiльна

39

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

42

Шкiльна

40

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

43

Шкiльна

44

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

44

Грушевського

35

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

45

Грушевського

37

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

46

С Бандери

6

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

47

С Бандери

8

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

48

Л Украiнки

1

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

49

Л Украiнки

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

50

Л Украiнки

3

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

51

Л Украiнки

4

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

52

Л Украiнки

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

53

Л Украiнки

7

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

54

Л Украiнки

7a

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

55

Л Украiнки

9

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

56

Л Украiнки

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

 

57

Л Украiнки

11

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

58

Коперника

53

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

59

Коперника

55

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

60

Коперника

57

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

61

Коперника

59

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

62

Коперника

61

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

63

Коперника

63

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

64

Коперника

65

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

65

Базарна

16а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надаються

66

Г.Мазепи

8

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

67

Г.Мазепи

18

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

68

Г.Мазепи

20

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

69

Г.Мазепи

24а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

70

Г.Мазепи

28

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

71

Б Хмельницького

3

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

72

Б Хмельницького

5

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

73

Б Хмельницького

26

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

74

Б Хмельницького

29

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

75

Б Хмельницького

32

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

76

Яворницького

23

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

77

Яворницького

30

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

78

Старомильська

25

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надаються

79

Старомильська

25а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надаються

80

Чубинського

14а

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надаються

безперервно

81

Заводська

1

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

82

Заводська

2

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

83

Заводська

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

84

Заводська

3

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

85

Заводська

4

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

86

Заводська

6

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

87

Заводська

8

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

88

Заводська

9

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

89

Заводська

10

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

90

Заводська

11

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

91

Заводська

12

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

92

Заводська

14

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

93

Заводська

14а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

94

Заводська

18а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

95

Фестивальна

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

96

Фестивальна

2

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

97

Фестивальна

4

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

98

Фестивальна

15

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

99

Фестивальна

17

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

100

вул.Цементникiв

1

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

101

вул.Цементникiв

2

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

102

вул.Цементникiв

4

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

103

вул.Цементникiв

5

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

104

вул.Цементникiв

6

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

105

вул.Цементникiв

7

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

106

вул.Цементникiв

8

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

107

вул.Цементникiв

9

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

108

вул.Цементникiв

10

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

109

вул.Цементникiв

12

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

110

В.Жука

2

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

111

В.Жука

9

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

112

Паркова

69

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

113

Щепкiна

15

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

114

Щепкiна

15а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надаються

115

Щепкiна

25

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

116

Ясна

2

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

117

Фабрична

1

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

118

Фабрична

15

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

119

Фабрична

17

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

 

120

не надаються-го Лютого

1

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

121

не надаються-го Лютого

2

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

122

не надаються-го Лютого

4

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

123

не надаються-го Лютого

6

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

124

не надаються-го Лютого

6a

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

125

Молодiжна

1

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

126

Молодiжна

2

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

127

Молодiжна

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

128

Молодiжна

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

129

Молодiжна

15

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

130

Молодiжна

19

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

131

М Драгоманова

4

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

132

М Драгоманова

6

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

133

М Драгоманова

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

134

М Драгоманова

8

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

135

М Драгоманова

10а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

136

М Драгоманова

12

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

137

М Драгоманова

12а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

138

М Драгоманова

15

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

139

М Драгоманова

16а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

140

С Hаливайка

3

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

141

С Hаливайка

6

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надаються

142

С Hаливайка

14

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

143

С Hаливайка

18а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

144

пр.С.Hаливайка

2

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

145

пр.С.Hаливайка

4

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надаються

146

8-го Березня

40а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надаються

147

Hова

125

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

148

Котляревського

1

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

149

Котляревського

2

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

150

Котляревського

3

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

151

Котляревського

5

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

152

Котляревського

7

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

153

Котляревського

9

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

154

Герцена

1

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

155

Герцена

2

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

156

Герцена

4

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

157

М.Старицького

1

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

158

М.Старицького

2

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

159

М.Старицького

3

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

160

М.Старицького

4

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

161

М.Старицького

6

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

162

М.Старицького

8

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

163

М.Старицького

10

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

164

Устима Кармелюка

2

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

165

Устима Кармелюка

4

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

166

Устима Кармелюка

6

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

167

Устима Кармелюка

7

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

168

Устима Кармелюка

8

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

169

Устима Кармелюка

9

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

170

Покровська

2

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

171

Покровська

4

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

172

Кутузова

1

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

173

Кутузова

3

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

174

Кутузова

13

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

175

Кутузова

15

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

176

Кутузова

16

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

177

Кутузова

17

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

178

Кутузова

18

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

 

 

 

 

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабінету Міністрів України
від 5 липня 2019 р. № 690
(в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 2 лютого 2022 р. № 85)

                         Для споживачів   у  індивідуальних (садибних) будинках

 

 

ТИПОВИЙ ІНДИВІДУАЛЬНИЙ ДОГОВІР
про надання послуг з централізованого водопостачання та
 централізованого водовідведення

                м.Здолбунів                                                                               _________ 2022 р.

    (найменування населеного пункту)

Комунальне підприємство «Здолбунівводоканал»________________________                                                   

                                               (найменування юридичної особи)

в особі директора Столярчука Анатолія Леонідовича                                        ,

                                        (прізвище, ім’я, по батькові (за наявності) представника виконавця)

що діє на підставі                             статуту                                                          ,

                                            (найменування, дата, номер документа)

(далі - виконавець), з однієї сторони, та індивідуальний споживач, який приєднався до умов цього договору згідно з пунктом 5 цього договору (далі - споживач), з іншої сторони, уклали цей договір про таке.

Загальні положення

1. Цей договір є публічним договором приєднання, що укладається з метою надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення (далі - послуги) індивідуальному споживачу. Цей договір укладається сторонами з урахуванням статей 633, 634, 641, 642 Цивільного кодексу України.

2. Даний договір вважається укладеним через 30 днів з моменту розміщення на zdgromada.gov.ua та vodokanalzd.com.ua                                                                                      .

(назва офіційного веб-сайту органу місцевого самоврядування
та/або веб-сайту виконавця)

3. Виконавець має право змінити умови договору. У разі зміни виконавцем умов, крім зміни ціни договору, вони вступають в силу через 30 днів з моменту розміщення змінених умов на zdgromada.gov.ua та vodokanalzd.com.ua________________________

(назва офіційного веб-сайту органу місцевого самоврядування  та/або веб-сайту виконавця)

4. Інформування споживача про намір зміни цін/тарифів на послуги здійснюється виконавцем відповідно до законодавства.

5. Фактом приєднання споживача до умов договору (акцептування договору) є вчинення споживачем будь-яких дій, які свідчать про його бажання укласти договір, зокрема надання виконавцю підписаної заяви-приєднання (додаток до договору), сплата рахунка за надані послуги, факт отримання послуг.

Предмет договору

6. Виконавець зобов’язується надавати споживачу послуги відповідної якості, а споживач зобов’язується своєчасно та в повному обсязі оплачувати надані послуги за тарифами, встановленими відповідно до законодавства, в строки і на умовах, визначених цим договором.

7. Вимоги до якості послуги:

1) склад і якість питної води повинні відповідати вимогам державних санітарних норм і правил на питну воду;

2) значення тиску питної води повинно відповідати параметрам, встановленим державними будівельними нормами і правилами, та розміщуватися на zdgromada.gov.ua та vodokanalzd.com.ua                                                                                      _________________.

(посилання на сторінку на офіційному веб-сайті органу місцевого самоврядування та/або веб-сайті виконавця послуги)

Критерієм якості послуг з централізованого водовідведення є безперешкодне приймання стічних вод у мережі виконавця з мереж споживача за умови справності мереж споживача.

Порядок надання та вимоги до якості послуги

8. Виконавець забезпечує постачання послуг безперервно з гарантованим рівнем безпеки та значенням тиску.

9. Надання послуг здійснюється безперервно, крім часу перерв, визначених частиною першою статті 16 Закону України “Про житлово-комунальні послуги”.

10. Виконавець забезпечує постачання послуг у відповідній кількості та якості згідно з вимогами пункту 7 цього договору до межі зовнішніх інженерних мереж постачання послуг виконавця та внутрішньобудинкових систем багатоквартирного будинку (індивідуального (садибного) будинку).

11. Контроль якісних та кількісних характеристик послуг здійснюється за показаннями вузла (вузлів) комерційного обліку та іншими засобами вимірювальної техніки.

Засоби вимірювальної техніки, які призначені для вимірювання тиску, повинні відповідати вимогам законодавства про метрологію та метрологічну діяльність.

12. У разі виникнення аварії на зовнішніх інженерних мережах постачання послуг виконавець проводить аварійно-відновні роботи у строк не більше семи діб з моменту виявлення ним факту аварії або повідомлення споживачем виконавцю про аварію.

Облік послуги

13. Обсяг спожитої у будинку послуги з централізованого водопостачання визначається як обсяг питної води, спожитої в будинку, за показаннями засобів вимірювальної техніки вузла (вузлів) комерційного обліку або розрахунково відповідно до Методики розподілу між споживачами обсягів спожитих у будівлі комунальних послуг, затвердженої наказом Мінрегіону від 22 листопада 2018 р. № 315 (далі - Методика розподілу).

Обсяг наданих споживачеві послуг з централізованого водовідведення визначається на рівні обсягів спожитих ним послуг з централізованого водопостачання та постачання гарячої води.

Якщо будинок оснащено двома та більше вузлами комерційного обліку централізованого водопостачання відповідно до вимог Закону України “Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання”, обсяг спожитої послуги у будинку визначається як сума показань таких вузлів обліку. За рішенням співвласників багатоквартирного будинку розподіл здійснюється для кожної окремої частини будинку, обладнаної вузлом комерційного обліку послуг.

Одиницею вимірювання обсягу спожитих споживачем послуг
є куб. метр.

14. У разі коли будинок на дату укладення цього договору не обладнано вузлом (вузлами) комерційного обліку, до встановлення такого вузла (вузлів) обліку обсяг споживання послуг у будинку визначається відповідно до Методики розподілу.

15. У разі виходу з ладу або втрати вузла комерційного обліку до відновлення його роботи або заміни ведення комерційного обліку спожитих послуг здійснюється розрахунково відповідно до Методики розподілу.

16. Початок періоду виходу з ладу вузла комерційного обліку визначається:

за даними електронного архіву - у разі отримання з нього інформації щодо дати початку періоду виходу з ладу вузла комерційного обліку;

з дати, що настає за днем останнього періодичного огляду вузла комерційного обліку, - у разі відсутності електронного архіву.

Кінцем періоду виходу з ладу вузла комерційного обліку є день прийняття на абонентський облік відремонтованого або заміненого вузла комерційного обліку.

17. Початок періоду відсутності вузла комерційного обліку у зв’язку з його втратою визначається з дня, наступного за днем останнього дистанційного отримання показань, або з дня, наступного за днем останнього зняття його показань (в усіх інших випадках).

Кінцем періоду відсутності вузла комерційного обліку у зв’язку з його втратою є дата прийняття на абонентський облік вузла комерційного обліку, встановленого на заміну втраченого.

18. На час відсутності вузла комерційного обліку у зв’язку з його ремонтом, проведенням повірки засобів вимірювальної техніки, які є складовою частиною вузла обліку, комерційний облік ведеться розрахунково відповідно до Методики розподілу.

Початок періоду відсутності вузла комерційного обліку у зв’язку з його ремонтом, повіркою засобу вимірювальної техніки, який є складовою частиною вузла обліку, визначається з дати, наступної за днем розпломбування вузла комерційного обліку. Кінцем періоду відсутності вузла комерційного обліку у зв’язку з його ремонтом, повіркою засобу вимірювальної техніки, який є складовою частиною вузла обліку, є день прийняття на абонентський облік.

19. Зняття показань засобів вимірювальної техніки вузла (вузлів) комерційного обліку послуги здійснюється виконавцем щомісяця.

20. У разі відсутності інформації про показання вузла (вузлів) комерційного обліку та/або недопущення споживачем виконавця до вузла (вузлів) комерційного обліку для зняття показань для визначення обсягу послуги, спожитої у будинку, приймається середньодобове споживання послуги за попередні 12 місяців, а в разі відсутності такої інформації - за фактичний час споживання послуги, але не менше 15 діб.

Після відновлення надання показань вузлів комерційного обліку виконавець зобов’язаний провести перерозподіл обсягу спожитих послуг у будинку та перерахунок із споживачем.

Перерозподіл обсягу спожитих послуг у будинку та перерахунок із споживачем проводиться у тому розрахунковому періоді, в якому отримано в установленому порядку інформацію про невідповідність обсягу розподілених послуг окремим споживачам, але не більше ніж за 12 розрахункових періодів.

21. Виконавець має право доступу до будівель, приміщень і споруд, у яких встановлено вузли комерційного обліку, для перевірки схоронності таких вузлів обліку, зняття показань засобів вимірювальної техніки, що є складовою вузла комерційного обліку, та періодичного огляду у порядку, визначеному статтею 29 Закону України “Про житлово-комунальні послуги” і цим договором.

Періодичний огляд вузла (вузлів) комерційного обліку здійснюється виконавцем під час зняття показань. У разі дистанційного зняття показань періодичний огляд проводиться виконавцем не рідше ніж один раз на рік.

Споживач повідомляє виконавцю про недоліки в роботі вузла комерційного обліку протягом п’яти робочих днів з дня їх виявлення засобами зв’язку, зазначеними в розділі “Реквізити виконавця” цього договору.

Власник (співвласники) будівлі (багатоквартирного будинку) або
його (їх) представники мають право доступу до місць установлення вузлів комерційного обліку для проведення перевірки схоронності та зняття показань. Перевірка проводиться у робочий час у присутності представника виконавця, управителя або відповідальної особи за збереження і цілісність вузлів комерційного обліку. Втручання в роботу вузла комерційного обліку заборонено.

22. Зняття показань засобів вимірювальної техніки вузла (вузлів) розподільного обліку послуги з централізованого водопостачання щомісяця здійснюється споживачем, крім випадків, коли зняття таких показань здійснюється виконавцем за допомогою системи дистанційного зняття показань.

У разі коли зняття показань здійснює споживач, він щомісяця
з  25 по 30 (31)  число передає показання вузлів розподільного обліку водопостачання виконавцю в один з таких способів:

за номером телефону, зазначеним у розділі “Реквізити виконавця” цього договору;

на адресу електронної пошти, зазначену в розділі “Реквізити виконавця” цього договору;

через електронну систему обліку розрахунків споживачів, зазначену в розділі “Реквізити виконавця” цього договору;

інші засоби повідомлення, що зазначаються у розділі “Реквізити виконавця” цього договору.

Виконавець періодично, не менше одного разу на рік, проводить контрольне зняття показань засобів вимірювальної техніки вузлів розподільного обліку у присутності споживача або його представника. Результати контрольного зняття показань засобів вимірювальної техніки вузлів розподільного обліку є підставою для здійснення перерозподілу обсягу спожитих послуг та проведення перерахунку із споживачем.

Споживач повідомляє виконавцю про недоліки в роботі вузла розподільного обліку протягом п’яти робочих днів з дня їх виявлення засобами зв’язку, зазначеними в розділі “Реквізити виконавця” цього договору.

Перерозподіл обсягу спожитих послуг у будинку та перерахунок із споживачем проводиться у тому розрахунковому періоді, у якому було отримано в установленому порядку інформацію про невідповідність обсягу розподілених послуг споживачам обсягу, необхідному для розподілу, але не більш як за 12 розрахункових періодів.

23. Зняття виконавцем показань вузлів обліку за допомогою систем дистанційного зняття показань може здійснюватися без присутності споживача або його представника.

У такому разі виконавець зобов’язаний забезпечити можливість самостійного (без додаткового звернення до виконавця в кожному окремому випадку) ознайомлення з показаннями:

вузла комерційного обліку - шляхом опублікування на веб-сайті виконавця, зазначення в рахунках на оплату послуг та/або через електронну систему обліку розрахунків споживачів;

вузла розподільного обліку - шляхом повідомлення в рахунку на оплату послуги та/або через електронну систему обліку розрахунків споживача.

24. У разі ненадання споживачем виконавцю у визначений сторонами строк показань вузла (вузлів) розподільного обліку, якщо такі показання зобов’язаний знімати споживач для цілей визначення обсягу послуг, спожитих споживачем, протягом трьох місяців приймається середньодобове споживання таким споживачем послуг за попередні 12 місяців, а в разі відсутності такої інформації - за фактичний час споживання послуг, але не менше 15 діб.

У разі відсутності інформації про показання вузлів розподільного обліку та/або недопущення споживачем виконавця до відповідного вузла обліку для зняття показань засобів вимірювальної техніки після закінчення тримісячного строку з дня недопуску виконавець зобов’язаний здійснювати розрахунки з таким споживачем як із споживачем, приміщення якого не оснащені вузлами розподільного обліку.

Після відновлення надання показань вузлів обліку споживачем виконавець зобов’язаний провести перерозподіл спожитих послуг у будинку та перерахунок.

Перерозподіл обсягів спожитих послуг у будинку та перерахунок із споживачем проводиться у тому розрахунковому періоді, в якому було отримано в установленому порядку інформацію про невідповідність обсягу розподілених послуг окремим споживачам обсягу, необхідному для розподілу, але не більш як за 12 розрахункових періодів.

25. Виконавець здійснює обслуговування та заміну вузла (вузлів) комерційного обліку, зокрема його огляд, опломбування/розпломбування, ремонт (у тому числі з демонтажем, транспортуванням і монтажем) та періодичну повірку засобу вимірювальної техніки, який є складовою частиною вузла комерційного обліку, за рахунок плати за абонентське обслуговування.

26. Заміна і обслуговування, зокрема огляд, опломбування/ розпломбування, ремонт (у тому числі з демонтажем, транспортуванням і монтажем) та періодична повірка вузла (вузлів) розподільного обліку, здійснюються за рахунок споживача.

27. Виконавець повідомляє споживачу про час та дату контрольного зняття показань засобів вузла (вузлів) розподільного обліку не менше ніж за 15 днів у спосіб ________________________________________________

              (спосіб повідомлення зазначається виконавцем)

28. Повірка засобів вимірювальної техніки, які є складовою частиною вузла (вузлів) комерційного обліку, здійснюється відповідно до Порядку подання засобів вимірювальної техніки на періодичну повірку, обслуговування та ремонт, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 8 липня 2015 р. № 474 (Офіційний вісник України, 2015 р., № 55, ст. 1803).

Ціна та порядок оплати послуг, порядок та умови
внесення змін до договору

29. Споживач вносить однією сумою плату виконавцю, яка складається з:

плати за послугу, визначеної відповідно до Правил надання послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 5 липня 2019 р. № 690 (Офіційний вісник України, 2019 р., № 63, ст. 2194), - в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 2 лютого 2022 р. № 85,
та Методики розподілу, що розраховується виходячи з розмірів затверджених уповноваженим органом тарифів на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення та обсягу спожитих послуг або за нормами споживання, встановленими органом місцевого самоврядування, до встановлення вузла комерційного обліку;

плати за абонентське обслуговування в розмірі, визначеному виконавцем, але не вище граничного розміру, визначеного Кабінетом Міністрів України, інформація про яку розміщується на офіційному веб-сайті органу місцевого самоврядування та/або веб-сайті виконавцяzdgromada.gov.ua та vodokanalzd.com.ua                                                                                      .

                                                  (посилання на веб-сайт)

30. Вартість послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення визначається за обсягом спожитих послуг та встановленими відповідно до законодавства тарифами.

Розмір зазначених тарифів зазначається на офіційному веб-сайті органу місцевого самоврядування та/або веб-сайті виконавця послуг zdgromada.gov.ua та vodokanalzd.com.ua                                                                                      .

                                                   (посилання на веб-сайт)

У разі прийняття уповноваженим органом рішення про зміну цін/тарифів на послугу з централізованого водопостачання та/або на послугу з централізованого водовідведення виконавець у строк, що не перевищує 15 днів з дати введення їх у дію, повідомляє про це споживачу з посиланням на рішення відповідного органу.

У разі зміни зазначених тарифів протягом строку дії цього договору новий розмір тарифів застосовується з моменту їх введення в дію без внесення сторонами додаткових змін до цього договору. Виконавець зобов’язаний забезпечити їх оприлюднення на офіційному веб-сайті.

31. Розрахунковим періодом для оплати обсягу спожитих послуг є календарний місяць.

Плата за абонентське обслуговування та плата за послуги нараховується щомісяця.

Початок і закінчення розрахункового періоду для розрахунку розміру плати за абонентське обслуговування завжди збігаються з початком і закінченням календарного місяця відповідно.

32. Виконавець формує та надає споживачу рахунок на оплату спожитих послуг не пізніше ніж за десять днів до граничного строку внесення плати за спожиту послугу.

Рахунок надається на паперовому носії. На вимогу або за згодою споживача рахунок може надаватися в електронній формі, зокрема за допомогою доступу до електронних систем обліку розрахунків споживачів.

33. Споживач здійснює оплату за цим договором щомісяця не пізніше останнього числа місяця, що настає за розрахунковим періодом, що є граничним строком внесення плати за спожиті послуги.

34. За бажанням споживача оплата послуг може здійснюватися шляхом внесення авансових платежів.

35. Під час здійснення оплати споживач зобов’язаний зазначити розрахунковий період, за який вона здійснюється, та призначення платежу (плата виконавцю, сплата пені, штрафів).

У разі коли споживачем не визначено розрахунковий період або коли за зазначений споживачем період виникла переплата, виконавець має право зарахувати такий платіж (його частину в розмірі переплати) в рахунок заборгованості споживача за минулі розрахункові періоди у разі її наявності (за винятком погашення пені та штрафів, нарахованих споживачеві), а у разі відсутності такої заборгованості - в рахунок майбутніх платежів споживача починаючи з найближчих періодів від дати здійснення платежу.

36. У разі коли споживач вніс плату виконавцю за розрахунковий період не в повному обсязі або більшому, ніж зазначено в рахунку, обсязі, виконавець здійснює зарахування коштів згідно з призначенням платежу, за відсутності призначення платежу - у такому порядку:

у першу чергу - в рахунок плати за послуги;

у другу чергу - в рахунок плати за абонентське обслуговування.

37. Споживач не звільняється від оплати послуг, отриманих ним до укладення цього договору.

38. Плата за послуги не нараховується за час перерв, визначених частиною першою статті 16 Закону України “Про житлово-комунальні послуги”.

Права і обов’язки сторін

39. Споживач має право:

1) одержувати своєчасно та належної якості послуги згідно із законодавством та умовами цього договору;

2) без додаткової оплати одержувати від виконавця засобами зв’язку, зазначеними в розділі “Реквізити виконавця” цього договору, інформацію про ціни/тарифи на послуги, загальний розмір місячного платежу, структуру цін/тарифів на послуги, норми споживання та порядок надання послуг, а також про їх споживчі властивості у строк, визначений Законом України “Про доступ до публічної інформації”;

3) на відшкодування збитків, завданих його майну, шкоди, заподіяної його життю або здоров’ю внаслідок неналежного надання або ненадання послуг та незаконного проникнення в належне йому житло (інший об’єкт нерухомого майна) виконавця або його представників;

4) на усунення протягом 50 годин, якщо інше не визначено законодавством, виявлених недоліків у наданні послуг;

5) на зменшення у встановленому законодавством порядку розміру плати за послуги у разі її ненадання, надання не в повному обсязі або належної якості;

6) отримувати від виконавця неустойку (штраф) у розмірі
0,01 відсотка вартості середньодобового споживання послуг, визначеної за попередні 12 місяців (якщо попередніх місяців нараховується менш як 12 - за фактичний час споживання послуг, але не менше 15 днів), за кожен день ненадання послуг, надання їх не в повному обсязі або неналежної якості (крім нормативних строків проведення аварійно-відновних робіт або періоду, протягом якого відбувалася ліквідація або усунення виявлених неполадок, пов’язаних з отриманням послуг, що виникли з вини споживача);

7) на перевірку кількості та якості послуг в установленому законодавством порядку;

8) складати та підписувати акти-претензії у зв’язку з порушенням порядку надання послуг, зміною їх споживчих властивостей та перевищенням строків проведення аварійно-відновних робіт;

9) без додаткової оплати отримувати від виконавця на зазначений споживачем засіб зв’язку детальний розрахунок розподілу обсягу спожитої послуги між споживачами будинку у строк, визначений Законом України “Про доступ до публічної інформації”;

10) без додаткової оплати отримувати на зазначений споживачем засіб зв’язку інформацію про проведені виконавцем нарахування плати за послуги (з розподілом за періодами та видами нарахувань) та отримані від споживача платежі у строк, визначений Законом України “Про доступ до публічної інформації”;

11) на неоплату вартості послуг у разі їх невикористання (за відсутності приладів обліку) за період тимчасової відсутності в житловому приміщенні (іншому об’єкті нерухомого майна) споживача та інших осіб понад 30 календарних днів за умови документального підтвердження;

12) звертатися до суду у разі порушення виконавцем умов цього договору.

40. Споживач зобов’язаний:

1) своєчасно вживати заходів до усунення виявлених неполадок, пов’язаних з отриманням послуг, що виникли з його вини;

2) забезпечувати цілісність обладнання приладів (вузлів) обліку послуги відповідно до умов цього договору та не втручатися в їх роботу;

3) оплачувати надані послуги за цінами/тарифами, встановленими відповідно до законодавства, вносити плату за абонентське обслуговування у строки, встановлені цим договором;

4) дотримуватися правил безпеки, зокрема пожежної та газової, санітарних норм;

5) допускати виконавця або його представників у своє житло (інший об’єкт нерухомого майна) для перевірки показів вузлів розподільного обліку у порядку, визначеному законом і цим договором;

6) сплачувати у разі несвоєчасного здійснення платежів за спожиті послуги пеню в розмірах, установлених цим договором;

7) надавати виконавцю показання вузлів обліку, що забезпечують індивідуальний облік споживання послуги з централізованого водопостачання в приміщенні споживача, в порядку та строки, визначені цим договором;

8) за власний рахунок проводити ремонт та заміну санітарно-технічних приладів і пристроїв, обладнання, іншого спільного майна, пошкодженого з його вини, яка доведена в установленому законом порядку;

9) дотримуватися вимог житлового та містобудівного законодавства (не допускати втручання у внутрішньобудинкові системи централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, їх переобладнання) під час проведення ремонту чи реконструкції житла (іншого об’єкта нерухомого майна), не допускати порушення законних прав та інтересів інших учасників відносин у сфері житлово-комунальних послуг;

10) забезпечити своєчасну підготовку об’єктів, що перебувають у його власності (користуванні), до експлуатації в осінньо-зимовий період.

41. Виконавець має право:

1) вимагати від споживача дотримання вимог правил експлуатації житлових приміщень, санітарно-гігієнічних правил і правил пожежної безпеки, нормативно-правових актів у сфері комунальних послуг;

2) вимагати від споживача своєчасного проведення робіт з усунення виявлених неполадок, пов’язаних з отриманням послуг, що виникли з вини споживача, або відшкодування вартості таких робіт, якщо їх провів виконавець;

3) доступу до житла (інших об’єктів нерухомого майна) споживача для перевірки стану і зняття показів вузлів обліку, що забезпечують облік споживання послуг у будинку і приміщенні споживача, в порядку, визначеному законом і цим договором;

4) обмежити (припинити) надання послуг в разі їх неоплати або оплати не в повному обсязі в порядку і строки, встановлені Законом України “Про житлово-комунальні послуги”  та цим договором, крім випадків, коли якість та/або кількість послуг не відповідає умовам цього договору;

5) звертатися до суду в разі порушення споживачем умов цього договору.

42. Виконавець зобов’язаний:

1) забезпечувати своєчасність надання, безперервність і відповідну якість послуг згідно із законодавством та умовами договорів, зокрема шляхом створення системи управління якістю відповідно до національних або міжнародних стандартів;

2) вживати заходів до забезпечення питною водою у разі порушення функціонування систем централізованого водопостачання та водовідведення (аварійні ситуації);

3) вирішувати питання, пов’язані з порушенням функціонування систем централізованого водопостачання та водовідведення (аварійні ситуації), відповідно до плану оперативних дій із забезпечення споживачів питною водою у відповідному населеному пункті (районі);

4) подавати воду для протипожежних потреб;

5) забезпечити надійне постачання послуг відповідно до умов цього договору;

6) без додаткової оплати надавати споживачу в установленому законодавством порядку необхідну інформацію про ціни/тарифи, загальну вартість місячного платежу, структуру цін/тарифів, норми споживання та порядок надання послуг, їх споживчі властивості, а також іншу інформацію, передбачену законодавством;

7) своєчасно проводити підготовку об’єктів, що забезпечують надання послуг та перебувають у його власності (користуванні), до експлуатації в осінньо-зимовий період;

8) розглядати у визначений законодавством строк претензії та скарги споживача і проводити відповідні перерахунки розміру плати за послуги в разі їх ненадання, надання не в повному обсязі, несвоєчасно або неналежної якості, а також в інших випадках, визначених цим договором;

9) вживати заходів до ліквідації аварій, усунення порушень якості послуг, що сталися з вини виконавця або на об’єктах, що забезпечують надання послуг та перебувають у його власності (користуванні), в строки, встановлені законодавством;

10) виплачувати споживачу штраф за перевищення встановлених строків проведення аварійно-відновних робіт на об’єктах, що забезпечують надання послуг та перебувають у його власності (користуванні), у розмірі, визначеному цим договором;

11) своєчасно реагувати на виклики споживача, підписувати акти-претензії, вести облік вимог (претензій) споживача у зв’язку з порушенням порядку надання послуг;

12) своєчасно та за власний рахунок проводити роботи з усунення виявлених неполадок, пов’язаних з наданням послуг, що виникли з його вини;

13) інформувати споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги відповідно до законодавства;

14) здійснювати розподіл загальнобудинкового обсягу послуг між співвласниками багатоквартирного будинку в порядку, передбаченому законодавством та цим договором;

15) контролювати дотримання установлених міжповірочних інтервалів для засобів вимірювальної техніки, які є складовою частиною вузла комерційного та розподільного обліку;

16) протягом п’яти робочих днів надсилати управителю або відповідним виконавцям скарги споживачів щодо надання комунальних послуг у разі, коли вирішення таких питань належить до повноважень управителя або інших виконавців послуг;

17) самостійно протягом місяця, що настає за розрахунковим періодом, здійснювати перерахунок вартості послуг за весь період їх ненадання, надання не в повному обсязі або неналежної якості відповідно до порядку, визначеного Кабінетом Міністрів України, а також сплачувати споживачеві неустойку (штраф) у розмірі 0,01 відсотка середньодобової вартості споживання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, визначеної за попередні 12 місяців (якщо попередніх місяців нараховується менш як 12 - за фактичний час споживання послуг), за кожен день ненадання послуг, надання їх не в повному обсязі або неналежної якості (за виключенням нормативних строків проведення аварійно-відновних робіт або періоду, протягом якого відбувалися ліквідація або усунення виявлених неполадок, пов’язаних з отриманням послуг, що виникли з вини споживача).

Відповідальність сторін за порушення договору

43. Сторони несуть відповідальність за невиконання умов цього договору відповідно до цього договору або закону.

44. У разі несвоєчасного здійснення платежів споживач зобов’язаний сплатити пеню в розмірі 0,01 відсотка суми боргу за кожний день прострочення. Загальний розмір сплаченої пені не може перевищувати 100 відсотків загальної суми боргу.

Нарахування пені починається з першого робочого дня, що настає за останнім днем граничного строку внесення плати за послуги.

Пеня не нараховується за умови наявності заборгованості держави за надані населенню пільги та житлові субсидії та/або наявності у споживача заборгованості з оплати праці, підтвердженої належним чином.

45. Виконавець має право обмежити (припинити) надання послуг споживачеві у разі непогашення в повному обсязі заборгованості з оплати спожитих послуг.

Виконавець надсилає споживачеві попередження про те, що у разі непогашення ним заборгованості надання послуг може бути обмежене (припинене), рекомендованим листом (з повідомленням про вручення) та шляхом повідомлення споживачеві через його особистий кабінет.

Таке попередження надсилається споживачеві не раніше наступного робочого дня після закінчення граничного строку оплати, визначеного законодавством та/або договором.

Обмеження (припинення) надання послуг здійснюється виконавцем відповідно до частини четвертої статті 26 Закону України “Про житлово-комунальні послуги” протягом 30 днів з дня отримання споживачем попередження від виконавця.

46. Постачання послуг у разі їх обмеження (припинення) відновлюється в повному обсязі протягом наступного дня з дати повного погашення заборгованості за фактично спожиті послуги чи з дати укладення угоди про реструктуризацію заборгованості.

Витрати виконавця, пов’язані з відновленням надання послуг споживачу, підлягають відшкодуванню за рахунок споживача відповідно до кошторису витрат на відновлення надання послуг, складеного виконавцем.

47. У разі ненадання послуг, надання їх не в повному обсязі або неналежної якості виконавець зобов’язаний самостійно протягом місяця, що настає за розрахунковим періодом, здійснити перерахунок вартості послуг за весь період їх ненадання, надання не в повному обсязі або неналежної якості відповідно до порядку, визначеного Кабінетом Міністрів України, а також сплатити споживачу неустойку (штраф) у розмірі 0,01 відсотка вартості середньодобового споживання послуги, визначеної за попередні 12 місяців (якщо попередніх місяців нараховується менш як 12 - за фактичний час споживання послуги, але не менше 15 днів), за кожен день ненадання послуг, надання їх не в повному обсязі або неналежної якості (крім нормативних строків проведення аварійно-відновних робіт або періоду, протягом якого здійснювалася ліквідація або усунення виявлених неполадок, пов’язаних з отриманням послуг, що виникли з вини споживача).

48. Оформлення претензій споживача щодо ненадання послуг, надання їх не в повному обсязі або неналежної якості здійснюється в порядку, визначеному статтею 27 Закону України “Про житлово-комунальні послуги”.

Перевірка відповідності якості надання послуг здійснюється відповідно до Порядку проведення перевірки відповідності якості надання деяких комунальних послуг та послуг з управління багатоквартирним будинком параметрам, передбаченим договором про надання відповідних послуг, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від
27 грудня 2018 р. № 1145 (Офіційний вісник України, 2019 р., № 4, ст. 133).

Виконавець зобов’язаний прибути на виклик споживача для проведення перевірки якості надання послуг у строк не пізніше ніж протягом однієї доби з моменту отримання відповідного повідомлення споживача.

49. Виконавець не несе відповідальності за ненадання послуг, надання їх не в повному обсязі або неналежної якості, якщо доведе, що в точці обліку послуг їх якість відповідала вимогам, установленим цим договором та актами законодавства.

Виконавець не несе відповідальності за ненадання послуг, надання їх не в повному обсязі або неналежної якості під час перерв, передбачених частиною першою статті 16 Закону України “Про житлово-комунальні послуги”.

Строк дії договору, порядок і умови внесення до нього змін,
продовження строку його дії та розірвання

50. Цей договір набирає чинності з моменту акцептування його споживачем, але не раніше ніж через 30 днів з моменту опублікування і діє протягом одного року з дати набрання чинності.

51. Якщо за один місяць до закінчення строку дії цього договору жодна із сторін не повідомить письмово іншій стороні про відмову від договору, цей договір вважається продовженим на черговий однорічний строк.

52. Цей договір може бути розірваний у разі прийняття рішення співвласниками щодо зміни моделі договірних відносин відповідно до статті 14 Закону України “Про житлово-комунальні послуги”.

53. Припинення дії цього договору не звільняє сторони від обов’язку виконання зобов’язань, які на дату такого припинення залишилися невиконаними, зокрема здійснення перерахунку плати за послуги в разі їх ненадання, надання не в повному обсязі, несвоєчасно або неналежної якості, здійснення остаточних нарахувань плати за послуги та остаточних розрахунків.

Прикінцеві положення

54. Повідомлення, документи та інформацію споживач надсилає виконавцю засобами зв’язку, зазначеними в розділі “Реквізити виконавця” цього договору. Виконавець надсилає повідомлення, документи та інформацію, що передбачені цим договором, на поштову адресу споживача або іншими засобами зв’язку, зазначеними споживачем.

Реквізити виконавця

Виконавець:

 

КП «Здолбунівводоканал»

 

ідентифікаційний номер код згідно з ЄДРПОУ 32256482

 

місцезнаходження 35705, Рівненська обл., Рівненський район, м. Здолбунів, вул. Незалежності, 13

 

р/р UA 563052990000026002040703238 в АТ КБ «Приватбанк», МФО 305299

 

контакти для передачі показань вузлів
обліку:

 

номер телефону: (03652) 26648

 

адреса електронної пошти: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

офіційний веб-сайт: vodokanalzd.com.ua

 

Директор КП «Здолбунівводоканал»

___________
(підпис)

Анатолій СТОЛЯРЧУК (прізвище, ім’я та по батькові
(за наявності)

 

 

 

 

Додаток
до типового індивідуального
договору про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення

ЗАЯВА-ПРИЄДНАННЯ
до індивідуального договору про надання
послуг з централізованого водопостачання та
централізованого водовідведення

Ознайомившись з умовами договору про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення на ________________________________________________________________,

(назва офіційного веб-сайту органу місцевого самоврядування та/або веб-сайту виконавця)

приєднуюсь до договору про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення ___________________

                         (назва виконавця)

з такими даними.

1. Інформація про споживача:

1) найменування/прізвище, ім’я, по батькові (за наявності) __________

________________________________________________________________,

ідентифікаційний номер (код згідно з ЄДРПОУ) __________________,

адреса реєстрації _____________________________________________,

номер телефону ______________________________________________,

адреса електронної пошти _____________________________________;

2) адреса приміщення споживача:

вулиця _____________________________________________________,

номер будинку __________ номер квартири (приміщення) __________,

населений пункт _____________________________________________,

район ______________________________________________________,

область ____________________________________________________,

індекс ___________;

3) кількість осіб, які фактично користуються послугами ___________.

 

2. Приміщення споживача обладнане вузлом (вузлами) розподільного обліку централізованого водопостачання:

 

 

 

 

Порядковий номер

Заводський номер, назва та умовне позначення типу засобу вимірювальної техніки

Показання засобу вимірювальної техніки на дату укладення договору

Місце встановлення

Дата останньої повірки

Міжповірочний інтервал, років

Примітка

Відмітка про підписання споживачем цієї заяви-приєднання:

______________
(дата)

_________________________
(особистий підпис)

_________________________
(прізвище, ім’я та по батькові
(за наявності)

 

 

{Типовий договір в редакції Постанови КМ № 85 від 02.02.2022}

 

 

 

 

Перелік адрес індивідуальних (садових) житлових будинків, які приєднуються до публічного індивідуального договору про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення

 

 

 

№ з/п

 

 

Адреса житлового будинку

Будинок

Послуга з централізованого водопостачання

 

Послуга з централізованого водовідведення. Якість

 

Якість відповідно до

мінімально гарантований тиск (метри водного стовпа)

1

Незалежностi

1

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2

Незалежностi

1

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

3

Незалежностi

2

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

4

Незалежностi

2

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

5

Незалежностi

3

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

6

Незалежностi

4

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

7

Незалежностi

4

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

8

Незалежностi

5

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

9

Незалежностi

6

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

10

Незалежностi

6

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

11

Незалежностi

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

12

Незалежностi

17а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

13

Незалежностi

17а1

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

14

Незалежностi

19

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

15

Незалежностi

19

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

16

Незалежностi

21

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

17

Незалежностi

21

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

18

Незалежностi

26

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

19

Незалежностi

26

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

20

Незалежностi

27

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

21

Незалежностi

27

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

22

Незалежностi

27

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

23

Незалежностi

27

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

24

Незалежностi

29

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

25

Незалежностi

29

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

26

Незалежностi

30

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

27

Незалежностi

30

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

28

Незалежностi

30

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

29

Незалежностi

30

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

30

Незалежностi

31

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

31

Незалежностi

31

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

32

Незалежностi

43

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

33

Незалежностi

43

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

34

Незалежностi

43

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

35

Незалежностi

54

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

36

Незалежностi

54

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

37

Незалежностi

56

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

38

Незалежностi

56

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

39

Незалежностi

58

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

40

Незалежностi

58

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

41

Незалежностi

58

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

42

Незалежностi

58

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

43

Полярна

1

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

44

Полярна

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

45

Полярна

3

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

46

Полярна

4

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

47

Полярна

5

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

48

Полярна

6

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

49

Полярна

7

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

50

Полярна

9

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

51

Полярна

10

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

52

Полярна

10а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

53

Полярна

11

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

54

Полярна

12

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

55

Полярна

12

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

 

56

Полярна

14

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

57

Полярна

15

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

58

Полярна

15

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

59

Полярна

15\1

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

60

Полярна

16а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

61

Полярна

18

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

62

Полярна

18

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

63

Полярна

20

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

64

Полярна

22

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

65

Полярна

22

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

66

Полярна

24

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

67

Кн Ольги

2

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

68

Кн Ольги

3

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

69

Кн Ольги

3

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

70

Кн Ольги

4

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

71

Кн Ольги

5

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

72

Кн Ольги

6

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

73

Кн Ольги

6

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

74

Кн Ольги

6

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

75

Кн Ольги

7

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

76

Кн Ольги

10а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

77

Кн Ольги

10а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

78

Кн Ольги

12

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

79

Кн Ольги

13

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

80

Кн Ольги

13

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

81

Кн Ольги

14

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

82

Кн Ольги

14

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

83

Кн Ольги

15

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

84

Кн Ольги

16

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

85

Кн Ольги

16

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

86

Кн Ольги

16

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

87

Кн Ольги

17

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

88

Кн Ольги

18

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

89

Кн Ольги

19

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

90

Кн Ольги

19

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

91

Кн Ольги

21б

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

92

Кн Ольги

21б

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

93

Кн Ольги

22

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

94

Кн Ольги

22

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

95

Кн Ольги

22

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

96

Кн Ольги

23

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

97

Кн Ольги

23

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

98

Кн Ольги

23

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

99

Кн Ольги

23

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

100

Кн Ольги

23

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

101

Кн Ольги

23

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

102

Кн Ольги

23a

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

103

Кн Ольги

23a

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

104

Кн Ольги

23a

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

105

Кн Ольги

23a

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

106

Кн Ольги

23a

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

107

Кн Ольги

24

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

108

Кн Ольги

25

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

109

Кн Ольги

26

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

110

Кн Ольги

27

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

111

Кн Ольги

28

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

112

Кн Ольги

29

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

113

Кн Ольги

29

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

114

Кн Ольги

29б

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

115

Кн Ольги

30

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

116

Кн Ольги

31

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

117

Кн Ольги

37

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

118

Кн Ольги

37

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

 

119

Кн Ольги

37

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

120

Кн Ольги

39

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

не надається

121

Кн Ольги

39

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

122

Кн Ольги

39

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

123

Кн Ольги

40

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

124

Кн Ольги

40

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

125

Кн Ольги

40

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

126

Кн Ольги

40

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

127

Кн Ольги

41

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

128

Кн Ольги

42

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

129

Кн Ольги

43

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

130

Кн Ольги

43\1

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

131

Кн Ольги

44

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

132

Кн Ольги

44

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

133

Кн Ольги

45

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

134

Кн Ольги

45

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

135

Кн Ольги

47

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

136

Кн Ольги

47а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

137

Кн Ольги

48

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

138

Кн Ольги

48

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

139

Кн Ольги

51

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

140

Кн Ольги

51

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

141

Кн Ольги

51

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

142

Кн Ольги

53

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

143

Лермонтова

2

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

144

Лермонтова

2

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

145

Лермонтова

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

146

Лермонтова

3

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

147

Лермонтова

3

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

148

Лермонтова

4

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

149

Лермонтова

5

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

150

Лермонтова

5

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

151

Лермонтова

6

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

152

Лермонтова

7

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

153

Лермонтова

8

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

154

Лермонтова

8

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

155

Лермонтова

9

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

156

Лермонтова

9

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

157

Лермонтова

9

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

158

Лермонтова

9

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

159

Лермонтова

10

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

160

Лермонтова

10а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

161

Лермонтова

11

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

162

Лермонтова

11а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

163

Лермонтова

11в

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

164

Лермонтова

12

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

165

Лермонтова

13

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

166

Лермонтова

14

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

167

Лермонтова

16

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

168

Лермонтова

16

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

169

Лермонтова

17

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

170

Лермонтова

17

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

171

Лермонтова

17

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

172

Лермонтова

18

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

173

Лермонтова

18

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

174

Лермонтова

18\3

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

175

Лермонтова

19

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

176

Лермонтова

19

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

177

Лермонтова

19

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

178

Лермонтова

20

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

179

Лермонтова

20

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

180

Лермонтова

21

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

181

Лермонтова

21

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

 

182

Лермонтова

21

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

183

Лермонтова

21

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

184

Лермонтова

22

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

185

Лермонтова

25

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

186

Лермонтова

25

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

187

Лермонтова

25

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

188

Шевченко

1

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

189

Шевченко

1

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

190

Шевченко

1

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

191

Шевченко

1

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

192

Шевченко

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

193

Шевченко

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

194

Шевченко

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

195

Шевченко

3

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

196

Шевченко

9

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

197

Шевченко

9

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

198

Шевченко

9

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

199

Шевченко

9\2

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

200

Шевченко

12

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

201

Шевченко

12

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

202

Шевченко

12а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

203

Шевченко

16

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

204

Шевченко

16б

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

205

Шевченко

18

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

206

Шевченко

26а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

207

Шевченко

34

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

208

Шевченко

169

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

209

Шевченко

171

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

210

Шевченко

173

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

211

Шевченко

175

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

212

Шевченко

175а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

213

Шевченко

178

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

214

Шевченко

179

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

215

Шевченко

179

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

216

Шевченко

180

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

217

Шевченко

181

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

218

Шевченко

181

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

219

Шевченко

182

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

220

Шевченко

185а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

221

Шевченко

186

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

222

Шевченко

186\1

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

223

Шевченко

188

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

224

Шевченко

190

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

225

Шевченко

192

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

226

Шевченко

194

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

227

Шевченко

196

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

228

Шевченко

198

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

229

Шевченко

200

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

230

Шевченко

200

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

231

Шевченко

200

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

232

Шевченко

206

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

233

Шевченко

208

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

234

Шевченко

208

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

235

Шевченко

214а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

236

Шевченко

228

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

237

Шевченко

232

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

238

Шевченко

232

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

239

Шевченко

234

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

240

Шевченко

236

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

241

Шевченко

236б

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

242

Шевченко

238

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

243

Шевченко

238є

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

244

Шевченко

238а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

 

245

Шевченко

238б

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

246

Шевченко

238г

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

247

Шевченко

238д

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

248

Шевченко

240

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

249

Шевченко

240

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

250

Шевченко

240а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

251

Шевченко

242

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

252

Шевченко

244

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

253

Шевченко

246

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

254

Шевченко

246

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

255

Шевченко

248

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

256

Шевченко

250

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

257

Шевченко

252

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

258

Шевченко

254

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

259

Шевченко

256

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

260

Шевченко

258

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

261

Шевченко

264

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

262

Шевченко

264а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

263

Полуботко

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

264

Полуботко

5

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

265

Полуботко

5

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

266

Полуботко

9

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

267

Полуботко

12а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

268

Полуботко

13

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

269

Полуботко

14

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

270

Полуботко

14

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

271

Полуботко

16

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

272

Полуботко

20

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

273

Полуботко

22

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

274

Полуботко

22

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

275

Франка

1

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

276

Франка

1

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

277

Франка

2

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

278

Франка

3

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

279

Франка

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

280

Франка

4

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

281

Франка

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

282

Франка

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

283

Франка

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

284

Франка

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

285

Франка

5

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

286

Франка

7

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

287

Франка

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

288

Франка

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

289

Франка

9

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

290

Франка

9

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

291

Франка

11

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

292

Франка

13

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

293

Франка

15

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

294

Франка

17

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

295

Франка

17

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

296

Пушкiна

2

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

297

Пушкiна

4

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

298

Пушкiна

6

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

299

Пушкiна

9

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

300

Пушкiна

9

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

301

Пушкiна

11

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

302

Пушкiна

11а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

303

Пушкiна

11а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

304

Пушкiна

13

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

305

Пушкiна

13

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

306

Пушкiна

13

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

307

Пушкiна

14

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

 

308

Пушкiна

14

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

309

Пушкiна

15

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

310

Пушкiна

15

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

311

Пушкiна

16

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

312

Пушкiна

16

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

313

Пушкiна

17

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

314

Пушкiна

17\2

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

315

Пушкiна

21

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

316

Пушкiна

21

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

317

Пушкiна

24а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

318

Пушкiна

25

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

319

Пушкiна

27

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

320

Пушкiна

27

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

321

Пушкiна

28

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

322

Пушкiна

30

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

323

Пушкiна

31

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

324

Пушкiна

31

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

325

Пушкiна

31

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

326

Пушкiна

32

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

327

Пушкiна

33

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

328

Пушкiна

34

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

329

Пушкiна

34

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

330

Пушкiна

38

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

331

Пушкiна

38

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

332

Пушкiна

38

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

333

Пушкiна

38

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

334

Пушкiна

45

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

335

Пушкiна

48

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

336

Пушкiна

48а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

337

Пушкiна

48б

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

338

Пушкiна

49

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

339

Пушкiна

49

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

340

Пушкiна

49

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

341

Пушкiна

50

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

342

Пушкiна

50

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

343

Пушкiна

51

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

344

Пушкiна

52

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

345

Пушкiна

53

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

346

Пушкiна

53

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

347

пр.Шевченко

5

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

348

Шкiльна

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

349

Шкiльна

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

350

Шкiльна

3

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

351

Шкiльна

3

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

352

Шкiльна

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

353

Шкiльна

5

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

354

Шкiльна

5\1

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

355

Шкiльна

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

356

Шкiльна

6

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

357

Шкiльна

6

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

358

Шкiльна

6

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

359

Шкiльна

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

360

Шкiльна

8

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

361

Шкiльна

10

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

362

Шкiльна

10

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

363

Шкiльна

12

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

364

Шкiльна

14

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

365

Шкiльна

16

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

366

Шкiльна

17а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

367

Шкiльна

17а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

368

Шкiльна

17а1

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

369

Шкiльна

17б

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

370

Шкiльна

17д

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

 

371

Шкiльна

18

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

372

Шкiльна

19а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

373

Шкiльна

19б

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

374

Шкiльна

19в

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

375

Шкiльна

20

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

376

Шкiльна

21а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

377

Шкiльна

22

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

378

Шкiльна

22

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

379

Шкiльна

23а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

380

Шкiльна

23б

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

381

Шкiльна

24

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

382

Шкiльна

26

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

383

Шкiльна

28

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

384

Шкiльна

30а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

385

Грушевського

2

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

386

Грушевського

3

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

387

Грушевського

4

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

388

Грушевського

5

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

389

Грушевського

6

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

390

Грушевського

7

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

391

Грушевського

8

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

392

Грушевського

12

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

393

Грушевського

12\1

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

394

Грушевського

31

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

395

Грушевського

31а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

396

Грушевського

31б

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

397

Грушевського

36

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

398

Грушевського

37а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

399

Грушевського

37а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

400

Грушевського

38

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

401

Грушевського

39\1

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

402

Грушевського

40

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

403

Грушевського

42

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

404

Грушевського

42а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

405

Грушевського

43

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

406

Грушевського

44

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

407

Грушевського

45

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

408

Грушевського

45\2

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

409

Грушевського

46

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

410

Грушевського

46а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

411

Грушевського

46а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

412

Грушевського

47

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

413

Грушевського

47

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

414

Грушевського

48

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

415

Грушевського

48а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

416

Грушевського

49

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

417

Грушевського

50

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

418

Грушевського

51

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

419

Грушевського

51а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

420

Грушевського

52

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

421

Грушевського

52а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

422

Грушевського

52б

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

423

Грушевського

53

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

424

Грушевського

53а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

425

Грушевського

54

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

426

Грушевського

54

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

427

Грушевського

55

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

428

Грушевського

56

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

429

Грушевського

57

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

430

Грушевського

58

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

431

Грушевського

60

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

432

Грушевського

60а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

433

Грушевського

61

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

 

434

Грушевського

62

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

435

Грушевського

62

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

436

Грушевського

62

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

437

Грушевського

62

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

438

Грушевського

63

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

439

Грушевського

64

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

440

Грушевського

65а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

441

Грушевського

65а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

442

Грушевського

65б

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

443

Грушевського

65б

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

444

Грушевського

65в

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

445

Грушевського

65в

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

446

Грушевського

66

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

447

Грушевського

67

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

448

Грушевського

68

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

449

Грушевського

69

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

450

Грушевського

69

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

451

Грушевського

69

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

452

Грушевського

70

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

453

Грушевського

71

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

454

Грушевського

72

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

455

Грушевського

73

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

456

Грушевського

73а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

457

Грушевського

73б

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

458

Грушевського

74

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

459

Грушевського

75

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

460

Грушевського

77

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

461

Грушевського

79

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

462

Грушевського

80

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

463

Грушевського

81

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

464

Грушевського

82

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

465

Грушевського

83

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

466

Грушевського

85

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

467

Грушевського

85а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

468

Д Галицького

1

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

469

Д Галицького

3

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

470

Д Галицького

4

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

471

Д Галицького

4

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

472

Д Галицького

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

473

Д Галицького

5

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

474

Д Галицького

6

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

475

Д Галицького

6\2

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

476

Д Галицького

7

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

477

Д Галицького

8

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

478

Д Галицького

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

479

Д Галицького

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

480

Д Галицького

9

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

481

Д Галицького

10

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

482

Д Галицького

11

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

483

Д Галицького

11а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

484

Д Галицького

11б

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

485

Д Галицького

12

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

486

Д Галицького

14

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

487

Д Галицького

18

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

488

Д Галицького

18а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

489

Д Галицького

19

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

490

Д Галицького

20

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

491

Д Галицького

21

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

492

Д Галицького

22

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

493

Д Галицького

23

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

494

Д Галицького

24

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

495

Д Галицького

25

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

496

Д Галицького

25а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

 

497

Д Галицького

26

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

498

Д Галицького

27

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

499

Д Галицького

28а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

500

Д Галицького

29

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

501

Д Галицького

29а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

502

Д Галицького

30

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

503

Д Галицького

31

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

504

Д Галицького

31а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

505

Д Галицького

32

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

506

Д Галицького

32

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

507

Д Галицького

33

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

508

Д Галицького

35

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

509

Д Галицького

36

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

510

Д Галицького

37

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

511

Д Галицького

37

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

512

Д Галицького

38

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

513

Д Галицького

40

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

514

Д Галицького

42а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

515

Д Галицького

42б

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

516

Д Галицького

43

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

517

Д Галицького

45

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

518

Д Галицького

47

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

519

Д Галицького

48

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

520

Д Галицького

49

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

521

Д Галицького

51

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

522

Д Галицького

53

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

523

Д Галицького

54

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

524

Д Галицького

55

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

525

Д Галицького

58

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

526

Д Галицького

59

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

527

Д Галицького

61

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

528

Д Галицького

61\2

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

529

Коротка

3

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

530

Коротка

4

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

531

Коротка

4

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

532

Коротка

5

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

533

Коротка

5

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

534

Коротка

6

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

535

Коротка

6

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

536

Коротка

6

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

537

Коротка

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

538

Коротка

8

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

539

Коротка

8

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

540

Коротка

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

541

Коротка

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

542

Коротка

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

543

Коротка

10

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

544

Коротка

10

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

545

Коротка

11а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

546

Коротка

11а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

547

Коротка

12

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

548

Коротка

13

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

549

С Бандери

1

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

550

С Бандери

2

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

551

С Бандери

4

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

552

С Бандери

11а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

553

С Бандери

12

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

554

С Бандери

13

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

555

С Бандери

14

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

556

С Бандери

16

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

557

С Бандери

18

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

558

С Бандери

19

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

559

С Бандери

20

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

 

560

С Бандери

21

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

561

С Бандери

22

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

562

С Бандери

22а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

563

С Бандери

23

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

564

С Бандери

23

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

565

С Бандери

24

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

566

С Бандери

25

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

567

С Бандери

26

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

568

С Бандери

27

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

569

С Бандери

28

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

570

С Бандери

29

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

571

С Бандери

30

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

572

С Бандери

30а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

573

С Бандери

31

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

574

С Бандери

32

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

575

С Бандери

32\1

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

576

С Бандери

33

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

577

С Бандери

34

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

578

С Бандери

35

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

579

С Бандери

36

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

580

С Бандери

37

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

581

С Бандери

38

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

582

С Бандери

39

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

583

С Бандери

41

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

584

С Бандери

42

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

585

С Бандери

43

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

586

С Бандери

43

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

587

С Бандери

44

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

588

С Бандери

45

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

589

С Бандери

46

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

590

С Бандери

48

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

591

С Бандери

48а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

592

С Бандери

48в

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

593

С Бандери

49

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

594

С Бандери

50

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

595

С Бандери

51

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

596

С Бандери

52

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

597

С Бандери

53

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

598

С Бандери

54

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

599

С Бандери

55

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

600

С Бандери

56

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

601

С Бандери

57

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

602

С Бандери

57а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

603

С Бандери

57а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

604

С Бандери

57б

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

605

С Бандери

57б

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

606

С Бандери

58

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

607

С Бандери

59

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

608

С Бандери

59а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

609

С Бандери

60

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

610

С Бандери

62

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

611

С Бандери

63

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

612

Л Украiнки

11а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

613

Л Украiнки

11г

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

614

Л Украiнки

11г

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

615

Л Украiнки

14

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

616

Коперника

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

617

Коперника

4

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

618

Коперника

6

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

619

Коперника

8

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

620

Коперника

10

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

621

Коперника

12

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

622

Коперника

12

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

 

623

Коперника

16

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

624

Коперника

18

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

625

Коперника

21

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

626

Коперника

25

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

627

Коперника

27

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

628

Коперника

29

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

629

Коперника

30

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

630

Коперника

32

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

631

Коперника

33

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

632

Коперника

34

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

633

Коперника

36

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

634

Коперника

36

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

635

Коперника

38

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

636

Коперника

45

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

637

Коперника

47

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

638

Коперника

49а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

639

Коперника

51а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

640

Коперника

51б

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

641

Коперника

67

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

642

Коперника

69

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

643

Коперника

71

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

644

Коперника

71

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

645

Коперника

73

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

646

Коперника

83

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

647

Коперника

95

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

648

Коперника

97

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

649

Коперника

103

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

650

Коперника

105

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

651

Базарна

2

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

652

Базарна

2

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

653

Базарна

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

654

Базарна

4

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

655

Базарна

4

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

656

Базарна

4

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

657

Базарна

4

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

658

Базарна

6

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

659

Базарна

6

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

660

Базарна

6

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

661

Базарна

6

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

662

Базарна

6

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

663

Базарна

6

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

664

Базарна

8

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

665

Базарна

8

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

666

Базарна

8

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

667

Базарна

16

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

668

Г.Мазепи

15

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

669

Г.Мазепи

19

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

670

Г.Мазепи

21

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

671

Г.Мазепи

21

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

не надається

672

Г.Мазепи

21а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

673

Г.Мазепи

23

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

674

Г.Мазепи

23

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

675

Г.Мазепи

23

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

676

Г.Мазепи

23а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

677

Г.Мазепи

23а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

678

Г.Мазепи

23а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

679

Г.Мазепи

25

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

680

Г.Мазепи

25

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

681

Г.Мазепи

25

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

682

Г.Мазепи

25

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

683

Г.Мазепи

28а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

684

Г.Мазепи

34

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

685

Г.Мазепи

34

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

 

686

Б Хмельницького

18

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

687

Б Хмельницького

31

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

688

Яворницького

1

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

689

Яворницького

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

690

Яворницького

5

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

691

Яворницького

7

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

692

Яворницького

7

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

693

Яворницького

9

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

694

Яворницького

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

695

Яворницького

10

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

696

Яворницького

11

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

697

Яворницького

11а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

698

Яворницького

12

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

699

Яворницького

13

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

700

Яворницького

13

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

701

Яворницького

13

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

702

Яворницького

15

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

703

Яворницького

17

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

704

Яворницького

17б

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

705

Яворницького

18

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

706

Яворницького

19

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

707

Яворницького

19а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

708

Яворницького

19в

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

709

Яворницького

20

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

710

Яворницького

21а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

711

Яворницького

22

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

712

Яворницького

23а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

713

Яворницького

23б

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

714

Яворницького

25

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

715

Яворницького

27а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

716

Яворницького

27б

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

717

Яворницького

29

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

718

Яворницького

32

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

719

Яворницького

33

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

720

Яворницького

34

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

721

Яворницького

35

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

722

Яворницького

36

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

723

Яворницького

36а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

724

Яворницького

38

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

725

Яворницького

38

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

726

Яворницького

40

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

727

Яворницького

40

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

728

Яворницького

42

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

729

Яворницького

43

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

730

Яворницького

44

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

731

Яворницького

46

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

732

Яворницького

47

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

733

Яворницького

48

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

734

Яворницького

49

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

735

Яворницького

52

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

736

Яворницького

56

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

737

Яворницького

62

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

738

Яворницького

66

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

739

Яворницького

68

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

740

Яворницького

70

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

741

Яворницького

72

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

742

Словацького

3

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

743

Словацького

3

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

744

Словацького

3

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

745

Словацького

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

746

Словацького

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

747

Словацького

5

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

748

Словацького

6

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

 

749

Словацького

6

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

750

Словацького

7

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

751

Словацького

8

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

752

Словацького

8

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

753

Словацького

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

754

Словацького

10

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

755

Словацького

10а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

756

Словацького

13

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

757

Словацького

13

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

758

Словацького

14

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

759

Словацького

14

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

760

Словацького

14а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

761

Словацького

14б

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

762

Словацького

14в

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

763

Словацького

15

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

764

Словацького

16

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

765

Словацького

16а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

766

Словацького

17

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

767

Словацького

17\1

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

768

Словацького

18

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

769

Словацького

18а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

770

Словацького

19

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

771

Словацького

20

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

772

Словацького

20

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

773

Словацького

21

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

774

Словацького

21

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

775

Словацького

22

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

776

Словацького

23

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

777

Словацького

24

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

778

Словацького

25

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

779

Словацького

27

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

780

Словацького

27

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

781

Словацького

28

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

782

Словацького

29

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

783

Словацького

30

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

784

Словацького

30б

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

785

Словацького

31

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

786

Словацького

32

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

787

Словацького

34

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

788

Словацького

35

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

789

Словацького

37

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

790

Словацького

37а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

791

Словацького

38

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

792

Словацького

39

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

793

Словацького

39а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

794

Словацького

40а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

795

Словацького

40б

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

796

Словацького

41

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

797

Словацького

41а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

798

Словацького

46

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

799

Словацького

47

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

800

Словацького

49

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

801

Словацького

50

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

802

Словацького

50а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

803

Словацького

51

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

804

Словацького

52

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

805

Словацького

53

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

806

Словацького

54

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

807

Словацького

55

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

808

Словацького

56

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

809

Словацького

57

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

810

Словацького

59

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

811

Словацького

61

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

 

812

Зелена

3

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

813

Зелена

4

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

814

Зелена

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

815

Зелена

6

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

816

Зелена

7

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

817

Зелена

7

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

818

Зелена

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

819

Зелена

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

820

Зелена

8

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

821

Зелена

10

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

822

Зелена

10

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

823

Зелена

11

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

824

Зелена

13

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

825

Зелена

15

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

826

Зелена

15

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

827

Зелена

16

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

828

Зелена

16а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

829

Зелена

17\1

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

830

Зелена

17\2

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

831

Зелена

18

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

832

Зелена

19

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

833

Зелена

19а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

834

Зелена

20

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

835

Зелена

21

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

836

Зелена

21

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

837

Зелена

22

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

838

Зелена

23

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

839

Зелена

23

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

840

Зелена

23

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

841

Зелена

23

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

842

Зелена

23а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

843

Зелена

23б

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

844

Зелена

24

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

845

Зелена

26

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

846

Зелена

27

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

847

Зелена

28

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

848

Зелена

29

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

849

Зелена

30

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

850

Зелена

30

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

851

Зелена

31

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

852

Зелена

32

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

853

Зелена

33

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

854

Зелена

35

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

855

Зелена

36

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

856

Зелена

36а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

857

Зелена

38

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

858

Зелена

38а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

859

Зелена

39

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

860

Зелена

39

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

861

Зелена

40

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

862

Зелена

40а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

863

Зелена

41

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

864

Зелена

41

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

865

Зелена

42

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

866

Зелена

43

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

867

Зелена

44

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

868

Зелена

44б

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

869

Зелена

44б

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

870

Зелена

45

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

871

Зелена

46

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

872

Зелена

46а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

873

Зелена

47

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

874

Зелена

47

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

не надається

 

875

Зелена

48

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

876

Зелена

48\1

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

877

Зелена

48а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

878

Зелена

49

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

879

Зелена

49

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

880

Зелена

50

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

881

Зелена

51

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

882

Зелена

52

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

883

Зелена

53

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

884

Зелена

53а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

885

Зелена

54

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

886

Зелена

55

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

887

Зелена

57

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

888

Зелена

59

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

889

Зелена

61

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

890

Зелена

63

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

891

Зелена

65

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

892

Зелена

65

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

893

Зелена

67

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

894

Зелена

69

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

895

Зелена

71

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

не надається

896

Зелена

73

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

897

Зелена

77

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

898

Зелена

79

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

899

Зелена

81

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

900

Зелена

83

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

901

Зелена

83

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

902

Зелена

85

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

903

Зелена

87

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

904

Зелена

95

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

905

Мiцкевича

2

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

906

Мiцкевича

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

907

Мiцкевича

6

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

908

Мiцкевича

10

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

909

Мiцкевича

10

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

910

Мiцкевича

10б

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

911

Мiцкевича

12

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

912

Мiцкевича

12

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

913

Мiцкевича

12

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

914

Мiцкевича

12

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

915

Мiцкевича

12а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

916

Мiцкевича

12а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

917

Старомильська

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

918

Старомильська

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

919

Старомильська

3

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

920

Старомильська

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

921

Старомильська

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

922

Старомильська

4

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

923

Старомильська

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

924

Старомильська

5

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

925

Старомильська

5

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

926

Старомильська

7

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

927

Старомильська

8

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

928

Старомильська

8

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

929

Старомильська

8

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

930

Старомильська

10

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

931

Старомильська

10

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

932

Старомильська

11

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

933

Старомильська

11\1

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

934

Старомильська

12в

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

935

Старомильська

14

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

936

Старомильська

15

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

937

Старомильська

15

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

 

938

Старомильська

15

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

939

Старомильська

15е

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

940

Старомильська

16

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

941

Старомильська

17а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

942

Старомильська

17с

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

943

Старомильська

18д

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

944

Старомильська

19д

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

945

Старомильська

20

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

946

Старомильська

21

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

947

Старомильська

22

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

948

Старомильська

22с

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

949

Старомильська

23

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

950

Старомильська

23д

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

951

Старомильська

24

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

952

Старомильська

25аГ

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

953

Старомильська

25с

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

954

Старомильська

26

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

955

Старомильська

26д

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

956

Старомильська

27

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

957

Старомильська

27

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

958

Старомильська

27с

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

959

Старомильська

28а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

960

Старомильська

28б

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

961

Старомильська

28д

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

962

Старомильська

28с

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

963

Старомильська

29

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

964

Старомильська

29д

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

965

Старомильська

29с

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

966

Старомильська

30

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

967

Старомильська

30а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

968

Старомильська

30б

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

969

Старомильська

30в

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

970

Старомильська

31д

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

971

Старомильська

31с

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

972

Старомильська

32

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

973

Старомильська

32а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

974

Старомильська

32д

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

975

Старомильська

32с

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

976

Старомильська

33а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

977

Старомильська

33д

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

978

Старомильська

33с

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

979

Старомильська

34

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

980

Старомильська

35д

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

981

Старомильська

36

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

982

Старомильська

36а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

983

Старомильська

36а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

984

Старомильська

36д

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

985

Старомильська

36с

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

986

Старомильська

37

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

987

Старомильська

37д

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

988

Старомильська

38

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

989

Старомильська

39д

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

990

Старомильська

40а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

991

Старомильська

40д

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

992

Старомильська

41

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

993

Старомильська

41

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

994

Старомильська

41д

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

995

Старомильська

42

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

996

Старомильська

42а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

997

Старомильська

42д

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

998

Старомильська

43

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

999

Старомильська

44а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1000

Старомильська

45

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

 

1001

Старомильська

45

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1002

Старомильська

45а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1003

Старомильська

46д

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1004

Старомильська

48д

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1005

Старомильська

49д

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1006

Старомильська

50д

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1007

Старомильська

51

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1008

Старомильська

51д

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1009

Старомильська

52

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1010

Старомильська

53

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1011

Старомильська

53с

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1012

Старомильська

55

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1013

Старомильська

56д

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1014

Старомильська

57

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1015

Старомильська

59

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1016

Старомильська

59д

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1017

Старомильська

60д

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1018

Старомильська

61

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1019

Старомильська

61

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1020

Старомильська

63

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1021

Старомильська

65

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1022

Старомильська

67

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1023

Старомильська

69

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1024

Старомильська

71

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1025

Старомильська

73д

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1026

Старомильська

75

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1027

Старомильська

77

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1028

Старомильська

79

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1029

Старомильська

98

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1030

Старомильська

104д

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1031

Старомильська

109д

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1032

Старомильська

120д

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1033

Старомильська

122д

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1034

Старомильська

123д

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1035

Старомильська

131д

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1036

Старомильська

132д

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1037

Старомильська

133д

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1038

Старомильська

135д

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1039

Старомильська

136д

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1040

Старомильська

139д

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1041

Старомильська

151д

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1042

Старомильська

160д

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1043

Старомильська

161д

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1044

Старомильська

163

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1045

Старомильська

165

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1046

П Чубинського

7

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

1047

П Чубинського

7

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

1048

П Чубинського

7

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

1049

П Чубинського

7

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

1050

П Чубинського

7

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

1051

П Чубинського

7

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

1052

П Чубинського

7\9

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

1053

П Чубинського

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

1054

П Чубинського

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

1055

П Чубинського

10

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

не надається

1056

П Чубинського

10

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

1057

П Чубинського

10

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

1058

П Чубинського

10

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

1059

П Чубинського

13

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

1060

П Чубинського

14

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

1061

П Чубинського

14\1

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

1062

П Чубинського

18

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

1063

П Чубинського

18

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

 

1064

П Чубинського

18

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

1065

П Чубинського

18

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

1066

П Чубинського

18а

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

1067

П Чубинського

18а

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

1068

П Чубинського

21

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

1069

П Чубинського

21

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

1070

П Чубинського

21

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

1071

П Чубинського

21

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

1072

П Чубинського

27

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

1073

П Чубинського

33

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

1074

I Гончара

72б

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

1075

I Гончара

82а

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

1076

I Гончара

84

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

1077

Фестивальна

1

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1078

Фестивальна

1

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1079

Фестивальна

3

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1080

Фестивальна

3

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1081

Фестивальна

5

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1082

Фестивальна

5

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1083

Фестивальна

7

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1084

Фестивальна

7

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1085

Фестивальна

9

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1086

Фестивальна

9

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1087

Фестивальна

10

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1088

Фестивальна

11

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1089

Фестивальна

11

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1090

Фестивальна

13

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1091

Фестивальна

13

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1092

Фестивальна

19

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1093

Фестивальна

23

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1094

Фестивальна

25

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1095

Фестивальна

27

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1096

В.Жука

7

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1097

В.Жука

7

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1098

В.Жука

7

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1099

В.Жука

13

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1100

В.Жука

13

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1101

В.Жука

15

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1102

В.Жука

15

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1103

В.Жука

17

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1104

В.Жука

21

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1105

В.Жука

21

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1106

В.Жука

21

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1107

В.Жука

23

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1108

В.Жука

23

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1109

В.Жука

23

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1110

В.Жука

23а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1111

В.Жука

23а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1112

Тиха

1

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1113

Тиха

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1114

Тиха

2

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1115

Тиха

3

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1116

Тиха

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1117

Тиха

4

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1118

Тиха

6

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1119

Тиха

7

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1120

Тиха

8

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1121

Тиха

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1122

Тиха

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1123

Тиха

10

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1124

Тиха

10

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1125

Тиха

11

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1126

Тиха

11

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

 

1127

Тиха

11

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1128

Тиха

12

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1129

Тиха

12

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1130

Тиха

13

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1131

Тиха

13

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1132

Тиха

14

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1133

Тиха

14б

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1134

Тиха

15

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1135

Тиха

16

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1136

Тиха

16а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1137

Тиха

17а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1138

Тиха

17а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1139

Тиха

17а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1140

Тиха

17а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1141

Тиха

18

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1142

Тиха

18

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1143

Тиха

19

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1144

Тиха

20

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1145

Тиха

20

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1146

Тиха

23

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1147

Тиха

25

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1148

Тиха

27

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1149

Тиха

29

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1150

Тиха

29а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1151

Тиха

31

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1152

Тиха

31

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1153

Тиха

31а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1154

Тиха

33

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1155

Тиха

33а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1156

Тиха

37

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1157

Тиха

39

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1158

Тиха

41

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1159

Тиха

45

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1160

Залiзнична

4

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1161

Залiзнична

6

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1162

Залiзнична

8

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1163

Залiзнична

14

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1164

Залiзнична

16

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1165

Залiзнична

16

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1166

Залiзнична

18

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1167

Залiзнична

18а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1168

Залiзнична

20

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1169

Залiзнична

22

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1170

Залiзнична

24

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1171

Залiзнична

26

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1172

Залiзнична

28

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1173

Залiзнична

30

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1174

Залiзнична

32

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1175

Залiзнична

32

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1176

Паркова

1

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1177

Паркова

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1178

Паркова

3

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1179

Паркова

7

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1180

Паркова

9

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1181

Паркова

10

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1182

Паркова

10

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1183

Паркова

11

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1184

Паркова

12

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1185

Паркова

13

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1186

Паркова

14

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1187

Паркова

15

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1188

Паркова

16

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1189

Паркова

18

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

 

1190

Паркова

30

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1191

Паркова

42

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1192

Паркова

44а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1193

Паркова

45

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1194

Паркова

47

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1195

Паркова

49

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1196

Паркова

50

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1197

Паркова

50

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1198

Паркова

50а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1199

Паркова

51

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1200

Паркова

52

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1201

Паркова

53

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1202

Паркова

55

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1203

Паркова

57

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1204

Паркова

59

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1205

Паркова

61

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1206

Паркова

63

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1207

Паркова

64

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1208

Паркова

65а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1209

Паркова

67

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1210

Щепкiна

21

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1211

Щепкiна

40

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1212

Щепкiна

42

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1213

Садки

1

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1214

Садки

4

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1215

Садки

6

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1216

Садки

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1217

Садки

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1218

Садки

9

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1219

Садки

10

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1220

Садки

10

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1221

Садки

10\1

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1222

Садки

11

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1223

Садки

11а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1224

Садки

12а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1225

Садки

13

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1226

Садки

13а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1227

Садки

14

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1228

Садки

16

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1229

Садки

16а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1230

Садки

24

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1231

Ясна

7

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1232

Ясна

7

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1233

Ясна

9

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

1234

Ясна

13

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1235

Ясна

16

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1236

Ясна

16

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1237

Ясна

18

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1238

Ясна

18

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1239

Ясна

18

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1240

Фабрична

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1241

Фабрична

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1242

Фабрична

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1243

Фабрична

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1244

Фабрична

2

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1245

Фабрична

5

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1246

Фабрична

5

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1247

Фабрична

7

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1248

Фабрична

7

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

1249

Фабрична

7

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1250

Фабрична

8

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1251

Фабрична

14

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1252

Фабрична

14а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

 

1253

Фабрична

16

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1254

Фабрична

16

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1255

Фабрична

16

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1256

Фабрична

18

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1257

Фабрична

79

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1258

Фабрична

79

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1259

Молодiжна

3

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1260

Молодiжна

5

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1261

Молодiжна

7

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1262

Молодiжна

11

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1263

М Драгоманова

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1264

М Драгоманова

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1265

М Драгоманова

10

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1266

М Драгоманова

14

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1267

М Драгоманова

16

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1268

М Драгоманова

17

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1269

М Драгоманова

18

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1270

М Драгоманова

19

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1271

М Драгоманова

20

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1272

М Драгоманова

22

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1273

М Драгоманова

22

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1274

М Драгоманова

26

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1275

М Драгоманова

32

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1276

М Драгоманова

34

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1277

М Драгоманова

40

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1278

М Драгоманова

42

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1279

М Драгоманова

44

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1280

М Драгоманова

44

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1281

М Драгоманова

46

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1282

М Драгоманова

48

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

1283

М Драгоманова

50

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1284

М Драгоманова

54

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1285

С Hаливайка

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1286

С Hаливайка

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1287

С Hаливайка

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1288

С Hаливайка

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1289

С Hаливайка

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1290

С Hаливайка

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1291

С Hаливайка

7

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

1292

С Hаливайка

9

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1293

С Hаливайка

9

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1294

С Hаливайка

9

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1295

С Hаливайка

9

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1296

С Hаливайка

11

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1297

С Hаливайка

11

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1298

С Hаливайка

11

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1299

С Hаливайка

13

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1300

С Hаливайка

17

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1301

С Hаливайка

17

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1302

С Hаливайка

18

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1303

С Hаливайка

18

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1304

С Hаливайка

19

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1305

С Hаливайка

20

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1306

С Hаливайка

20

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1307

С Hаливайка

20

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1308

С Hаливайка

23

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1309

С Hаливайка

25

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1310

С Hаливайка

25

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1311

С Hаливайка

25

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1312

С Hаливайка

25

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1313

С Hаливайка

25а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1314

С Hаливайка

27

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1315

С Hаливайка

27а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

 

1316

С Hаливайка

28

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1317

С Hаливайка

28

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1318

С Hаливайка

28

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1319

С Hаливайка

28

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1320

С Hаливайка

28

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1321

С Hаливайка

28

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1322

С Hаливайка

37

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1323

С Hаливайка

37

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1324

С Hаливайка

37

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1325

С Hаливайка

37

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1326

С Hаливайка

39

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1327

С Hаливайка

39

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1328

С Hаливайка

39

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1329

С Hаливайка

39

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1330

С Hаливайка

39

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1331

С Hаливайка

39б

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1332

Кн Володимира

1

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1333

Кн Володимира

2

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1334

Кн Володимира

4

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1335

Кн Володимира

4

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1336

Кн Володимира

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1337

Кн Володимира

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1338

Кн Володимира

6

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1339

Кн Володимира

8

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1340

Кн Володимира

9

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1341

Кн Володимира

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1342

Кн Володимира

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1343

Кн Володимира

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1344

Кн Володимира

10

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1345

Кн Володимира

10б

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1346

Кн Володимира

11

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1347

Кн Володимира

13

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1348

Кн Володимира

15

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1349

Кн Володимира

16а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1350

Кн Володимира

17

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1351

Кн Володимира

18

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1352

Кн Володимира

19

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1353

Кн Володимира

24

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1354

Кн Володимира

25

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1355

Кн Володимира

27

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1356

Кн Володимира

28

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1357

Кн Володимира

29

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1358

Кн Володимира

30

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1359

Кн Володимира

32а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1360

Мартинiвка

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1361

Мартинiвка

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1362

Мартинiвка

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1363

Мартинiвка

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1364

Мартинiвка

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1365

Мартинiвка

12

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1366

Мартинiвка

12

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1367

Мартинiвка

17

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

1368

Мартинiвка

22

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1369

Мартинiвка

24

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1370

Мартинiвка

24а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1371

Мартинiвка

26

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1372

Мартинiвка

27а

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

1373

Мартинiвка

28

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1374

Мартинiвка

29

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

1375

Мартинiвка

30

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1376

Мартинiвка

30а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1377

Мартинiвка

32

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1378

Мартинiвка

33

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

 

1379

Мартинiвка

36

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1380

Мартинiвка

42

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1381

Мартинiвка

42

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1382

Мартинiвка

43а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1383

Мартинiвка

46

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1384

Мартинiвка

48

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1385

Мартинiвка

48а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1386

Мартинiвка

48б

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1387

Мартинiвка

50

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1388

Мартинiвка

51

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

1389

Мартинiвка

52

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1390

Мартинiвка

54

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1391

Мартинiвка

58

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1392

Мартинiвка

60

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1393

Мартинiвка

64

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1394

Мартинiвка

66а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1395

Мартинiвка

68

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1396

Мартинiвка

70

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1397

Мартинiвка

72

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1398

Мартинiвка

76

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1399

Мартинiвка

76б

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1400

Мартинiвка

81а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1401

Мартинiвка

116\1

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1402

пр Шкiльний

1

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1403

пр Шкiльний

1

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1404

пр Шкiльний

2

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1405

пр Шкiльний

2

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1406

пр Шкiльний

3

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1407

пр Шкiльний

3

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1408

пр Шкiльний

4

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1409

пр Шкiльний

4

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1410

пр Шкiльний

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1411

пр Шкiльний

5

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1412

пр Шкiльний

5

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1413

пр Шкiльний

6

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1414

пр Шкiльний

6

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1415

пр Шкiльний

8

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1416

пр Шкiльний

8

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1417

пр Шкiльний

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1418

пр Шкiльний

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1419

пр I Богуна

1

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1420

пр I Богуна

2

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1421

пр I Богуна

3

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1422

пр I Богуна

3\1

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1423

пр I Богуна

6

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1424

Квiтнева

1

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1425

Квiтнева

7

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1426

Квiтнева

9

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

1427

Квiтнева

12

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

1428

Квiтнева

13

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

1429

Квiтнева

15

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1430

Квiтнева

17

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1431

Квiтнева

20

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

1432

Квiтнева

24

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1433

Квiтнева

26

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1434

Квiтнева

28

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1435

пр Квiтневий

2

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1436

пр Квiтневий

4

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1437

Смотрицького

2

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1438

Смотрицького

4

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1439

Смотрицького

6

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1440

Смотрицького

8

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1441

Смотрицького

10

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

 

1442

Смотрицького

12

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1443

Смотрицького

14

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1444

Захiдна

1

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1445

Захiдна

2

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1446

Захiдна

3

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1447

Захiдна

4

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1448

Захiдна

5

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1449

Захiдна

6

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1450

Захiдна

7

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1451

Захiдна

10

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1452

Захiдна

11

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1453

Захiдна

12

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1454

Захiдна

13а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1455

Захiдна

14

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1456

Цегельна

1

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1457

Цегельна

1

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

1458

Цегельна

1

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1459

Цегельна

1

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1460

Цегельна

2

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1461

Цегельна

2

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1462

Цегельна

2

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1463

Цегельна

2

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1464

Цегельна

3

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1465

Цегельна

3

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1466

Цегельна

3

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1467

Цегельна

3

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1468

Цегельна

3

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1469

Цегельна

4

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1470

Цегельна

4

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1471

Цегельна

4

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1472

Цегельна

4

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1473

Цегельна

5

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1474

Цегельна

5

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1475

Цегельна

5

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1476

Цегельна

6

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1477

Цегельна

6

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1478

Цегельна

6

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1479

Цегельна

6

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1480

Цегельна

7

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1481

Цегельна

7

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1482

Цегельна

7

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1483

Цегельна

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1484

Цегельна

8

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1485

Цегельна

8

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1486

Цегельна

8

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1487

Цегельна

8

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1488

Цегельна

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1489

с.Iльпiнь,Фестивальна

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

1490

с.Iльпiнь,Фестивальна

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1491

с.Iльпiнь,Фестивальна

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1492

с.Iльпiнь,Фестивальна

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1493

с.Iльпiнь,Фестивальна

3

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1494

с.Iльпiнь,Фестивальна

11

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1495

с.Iльпiнь,Фестивальна

11а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1496

с.Iльпiнь,Фестивальна

12

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1497

с.Iльпiнь,Фестивальна

16

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1498

с.Iльпiнь,Фестивальна

23а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1499

с.Iльпiнь,Фестивальна

24

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1500

с.Iльпiнь,Фестивальна

24а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1501

пр.Парковий

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1502

с.Iльпiнь,вул.Яблунева

1

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

1503

с.Iльпiнь,вул.Яблунева

1\1

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

1504

с.Iльпiнь,вул.Яблунева

3\1

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

 

1505

с.Iльпiнь,вул.Яблунева

14

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1506

с.Iльпiнь,вул.Квiтнева

8

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1507

с.Загороща,в.Старомильська

10

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1508

с.Загороща,в.Старомильська

10а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1509

с.Загороща,в.Старомильська

11

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1510

с.Загороща,в.Старомильська

11

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1511

с.Hовомильськ,вул.Дачна,

1

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1512

с.Hовомильськ,вул.Дачна,

3

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1513

с.Hовомильськ,вул.Дачна,

8

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1514

с.Hовомильськ,вул.Дачна,

18

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1515

Бориса Тена

19

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

1516

пр.О.Кобилянської

2

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1517

пр.О.Кобилянської

4

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1518

Стефановича

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1519

Стефановича

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1520

Стефановича

7

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1521

Грiнченка

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1522

Грiнченка

4

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1523

Грiнченка

5

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1524

Грiнченка

5

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1525

Грiнченка

8

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1526

Грiнченка

11

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1527

Грiнченка

12

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1528

Грiнченка

13

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1529

Грiнченка

14

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1530

Грiнченка

15

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1531

Грiнченка

17

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1532

Грiнченка

17

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1533

Вили-безперервно

3

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1534

Вили-безперервно

3

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1535

Вили-безперервно

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1536

Вили-безперервно

7

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1537

Вили-безперервно

7

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1538

Вили-безперервно

14

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1539

Вили-безперервно

15

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1540

Вили-безперервно

15

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1541

Вили-безперервно

22

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1542

Вили-безперервно

25

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1543

Вили-безперервно

28

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1544

Вили-безперервно

28

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1545

Вили-безперервно

28а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1546

Вили-безперервно

29

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1547

Вили-безперервно

29\1

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1548

Вили-безперервно

35б

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1549

Вили-безперервно

36

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1550

Вили-безперервно

40

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1551

Вили-безперервно

40

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1552

Вили-безперервно

49

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1553

Вили-безперервно

51

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1554

Вили-безперервно

51а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1555

Вили-безперервно

53

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1556

Вили-безперервно

55

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1557

Вили-безперервно

55

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1558

Вили-безперервно

57

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1559

Вили-безперервно

59

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1560

Вили-безперервно

61

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1561

Вили-не надається

9

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1562

Вили-не надається

14

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1563

Вили-не надається

18

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1564

Вили-не надається

20а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1565

Вили-не надається

24

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1566

Вили-безперервно

7

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1567

Вили-безперервно

9

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

 

1568

Вили-безперервно

10

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1569

Вили-безперервно

12

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1570

Вили-безперервно

15

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1571

Вили-безперервно

15

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1572

Вили-безперервно

16

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1573

Вили-безперервно

17

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1574

Вили-безперервно

21

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1575

Вили-безперервно

25

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1576

Вили-безперервно

27

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1577

Вили-безперервно

31

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1578

Вили-безперервно

33

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1579

Вили-4

5

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1580

Вили-4

9

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1581

Вили-4

12

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1582

Вили-4

13а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1583

Вили-4

14

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1584

Вили-4

14

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1585

Вили-4

16

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1586

Вили-4

17

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1587

Вили-4

18

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1588

Вили-4

19

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1589

Вили-4

21

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1590

Вили-4

21

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1591

Вили-5

4

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1592

Вили-5

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1593

Вили-5

6

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1594

Вили-5

6

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1595

Вили-5

9

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1596

Вили-5

10

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1597

Вили-5

10

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1598

Вили-6

3

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1599

Вили-6

4

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1600

Вили-6

5

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1601

Вили-6

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1602

Вили-6

9

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1603

Вили-6

13

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1604

Вили-6

19

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1605

Вили-6

21

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1606

Вили-6

27

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1607

Вили-6

27

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1608

Вили-7

3

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1609

Вили-7

3

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1610

Вили-7

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1611

Вили-7

10

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1612

Вили-7

13

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1613

Вили-7

14

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1614

Вили-7

17

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1615

Вили-7

19

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1616

Вили-7

25

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1617

Вили-8

2

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1618

Вили-8

3

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1619

Вили-8

3

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1620

Вили-8

5

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1621

Вили-8

5

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1622

Вили-8

5

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1623

Вили-8

15

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1624

Вили-8

17

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1625

Вили-8

23

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1626

Вили-9

15

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1627

Вили-9

17

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1628

Вили-9

21

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1629

8-го Березня

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1630

8-го Березня

2

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

 

1631

8-го Березня

3

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1632

8-го Березня

5

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1633

8-го Березня

6

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1634

8-го Березня

7

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1635

8-го Березня

8

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1636

8-го Березня

8

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1637

8-го Березня

9

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1638

8-го Березня

10

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1639

8-го Березня

10а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1640

8-го Березня

12

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1641

8-го Березня

14

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1642

8-го Березня

16

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1643

8-го Березня

16а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1644

8-го Березня

18

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

1645

8-го Березня

18а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1646

8-го Березня

18а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1647

8-го Березня

20

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1648

8-го Березня

23

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1649

8-го Березня

23а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1650

8-го Березня

25

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1651

8-го Березня

26

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1652

8-го Березня

27

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1653

8-го Березня

27

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1654

8-го Березня

27а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1655

8-го Березня

32

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1656

8-го Березня

34

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1657

8-го Березня

36

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1658

8-го Березня

36

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1659

8-го Березня

36а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1660

8-го Березня

36а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1661

8-го Березня

36б

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1662

8-го Березня

38

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1663

8-го Березня

40

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1664

8-го Березня

40

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1665

8-го Березня

40

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1666

8-го Березня

40

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1667

8-го Березня

40б

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1668

8-го Березня

40б

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1669

8-го Березня

40б

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1670

Iвана Гонти

2

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1671

Iвана Гонти

2

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1672

Iвана Гонти

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1673

Iвана Гонти

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1674

Iвана Гонти

6

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1675

Iвана Гонти

6

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1676

Iвана Гонти

8

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1677

Iвана Гонти

14

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1678

Iвана Гонти

18а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1679

Iвана Гонти

20

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1680

Iвана Гонти

22а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1681

Iвана Гонти

22а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1682

Iвана Гонти

22б

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1683

Церковна

3

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

1684

Церковна

3

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

1685

Церковна

3

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

1686

Церковна

3

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

1687

Церковна

4

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

1688

Церковна

4

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

1689

Церковна

4

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

1690

Церковна

4

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

1691

Церковна

4

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

1692

Церковна

4

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

1693

Церковна

4

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

 

1694

Церковна

4

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

1695

Церковна

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

1696

Церковна

11

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

1697

Церковна

36

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1698

Церковна

40

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1699

Церковна

42

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1700

Церковна

50

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1701

Церковна

52

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1702

Церковна

54

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1703

Церковна

55

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1704

Церковна

56

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1705

Церковна

57

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1706

Церковна

60

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1707

Церковна

62

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1708

Церковна

63

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1709

Церковна

63а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1710

Церковна

64

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1711

Церковна

65

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1712

Церковна

65а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1713

Церковна

68

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1714

Церковна

69

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1715

Церковна

71

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1716

Церковна

73

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1717

Церковна

74

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1718

Церковна

75

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1719

Церковна

76

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1720

Церковна

77

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1721

Церковна

78

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1722

Церковна

78а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1723

Церковна

79

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1724

Церковна

80

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1725

Церковна

81

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1726

Церковна

82

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1727

Церковна

83

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1728

Церковна

84

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1729

Церковна

84

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1730

Церковна

85

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1731

Церковна

86

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1732

Церковна

87

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1733

Церковна

88

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1734

Церковна

89

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1735

Церковна

90

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1736

Гранична

32

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1737

Гранична

36

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1738

Гранична

38

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1739

Гранична

40

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1740

Гранична

42

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1741

Гранична

44

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1742

Гранична

44

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1743

Гранична

44а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1744

Гранична

52

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1745

пр.Зелений

6

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1746

пр.Зелений

6

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1747

пр.Зелений

48б

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1748

пр.Церковний

19а

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

1749

пр.Старомильський

1

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1750

пр.Старомильський

3

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1751

пр.Старомильський

5

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1752

пр.Старомильський

7

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1753

пр.Старомильський

9

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1754

пр.Старомильський

11

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1755

пр.Старомильський

13

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1756

пр.Старомильський

15

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

 

1757

пр.Старомильський

15

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1758

пр.Старомильський

17

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1759

пр.Старомильський

17а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1760

пр.Старомильський

19

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1761

пр.Старомильський

19

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1762

пр.Старомильський

23

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1763

Миру

4

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1764

Миру

6

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1765

Миру

7

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1766

Миру

8

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1767

Миру

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1768

Миру

9

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1769

Миру

9

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1770

Миру

10

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1771

Миру

10а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1772

Миру

11

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1773

Миру

13

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1774

Миру

19

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1775

Миру

20

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1776

Миру

23

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1777

Миру

24

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

1778

Миру

25

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1779

Миру

26\1

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

1780

Миру

31

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1781

Миру

35

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1782

Миру

37

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1783

Миру

40

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1784

В Стуса

2

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1785

В Стуса

3

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1786

В Стуса

3

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1787

В Стуса

4

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1788

В Стуса

5

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

1789

В Стуса

6

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1790

В Стуса

7

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1791

В Стуса

9

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1792

В Стуса

10

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1793

В Стуса

11

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1794

В Стуса

12

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1795

В Стуса

13

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1796

В Стуса

14

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1797

В Стуса

15

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1798

В Стуса

16

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1799

В Стуса

18

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

1800

В Стуса

20

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1801

В Стуса

21

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1802

В Стуса

22

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1803

В Стуса

23

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1804

В Стуса

24

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1805

В Стуса

25

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1806

В Стуса

26

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1807

В Стуса

27

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1808

В Стуса

28

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1809

В Стуса

29

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1810

В Стуса

30

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1811

В Стуса

33

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1812

В Стуса

34

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1813

В Стуса

34

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1814

В Стуса

35

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1815

В Стуса

36

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1816

В Стуса

37

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1817

В Стуса

38

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1818

В Стуса

39

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1819

В Стуса

41

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

 

1820

У.Самчука

1

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1821

У.Самчука

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1822

У.Самчука

2

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1823

У.Самчука

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1824

У.Самчука

3

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1825

У.Самчука

4

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1826

У.Самчука

6

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1827

У.Самчука

10

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1828

У.Самчука

12

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1829

У.Самчука

12а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1830

У.Самчука

13

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1831

У.Самчука

13

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1832

У.Самчука

15

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1833

О.Кобилянськоi

46

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1834

О.Кобилянськоi

50

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1835

О.Кобилянськоi

51

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1836

О.Кобилянськоi

51а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1837

О.Кобилянськоi

53

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1838

О.Кобилянськоi

55

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1839

О.Кобилянськоi

56

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1840

О.Кобилянськоi

57

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

1841

О.Кобилянськоi

58

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1842

О.Кобилянськоi

63

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1843

О.Кобилянськоi

67

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1844

О.Кобилянськоi

73

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1845

I Огiенка

1

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1846

I Огiенка

2

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1847

I Огiенка

4

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1848

I Огiенка

5

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1849

I Огiенка

7

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1850

I Огiенка

9

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1851

I Огiенка

11

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1852

I Огiенка

12

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

1853

I Огiенка

13

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1854

I Огiенка

14

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1855

I Огiенка

16

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1856

I Огiенка

17

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1857

I Огiенка

17а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1858

I Огiенка

21

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

1859

I Огiенка

27

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1860

I Огiенка

29

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1861

I Огiенка

31

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1862

I Огiенка

33

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1863

I Огiенка

35

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1864

I Огiенка

35

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1865

I Огiенка

37

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1866

I Огiенка

37

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1867

пр.I Огiенка

1

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1868

пр.I Огiенка

3

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1869

пр.I Огiенка

5

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1870

пр.I Огiенка

7

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1871

пр.I Огiенка

8

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1872

пр.I Огiенка

9

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1873

пр.I Огiенка

10

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1874

пр.I Огiенка

10

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1875

пр.I Огiенка

11

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1876

пр.I Огiенка

12

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1877

пр.I Огiенка

13

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1878

пр.I Огiенка

14

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1879

пр.I Огiенка

16

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1880

пр.I Огiенка

18

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1881

пр.I Огiенка

18а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1882

пр.I Огiенка

20

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

 

1883

пр.I Огiенка

22

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1884

пр.I Огiенка

24

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1885

пр.I Огiенка

26

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1886

пр.I Огiенка

28

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1887

пр.I Огiенка

30

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1888

пр.I Огiенка

32

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1889

пр.I Огiенка

34

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1890

Цiолковського

5

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1891

Цiолковського

7

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1892

Цiолковського

8

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1893

Цiолковського

8

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1894

Цiолковського

9

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1895

Цiолковського

10

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1896

Цiолковського

10

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1897

Цiолковського

11

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1898

Цiолковського

11

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1899

Цiолковського

12

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1900

Цiолковського

12\1

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1901

Цiолковського

14

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1902

Цiолковського

15

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1903

Цiолковського

15

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1904

Цiолковського

15\2

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1905

Цiолковського

16

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1906

I.Богуна

2

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1907

I.Богуна

2

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1908

I.Богуна

3

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1909

I.Богуна

3

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1910

I.Богуна

4

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1911

I.Богуна

5

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1912

I.Богуна

7

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1913

I.Богуна

8

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1914

I.Богуна

10

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1915

I.Богуна

12

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1916

I.Богуна

14

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1917

I.Богуна

16б

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

1918

I.Богуна

18

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1919

I.Богуна

22

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

1920

I.Богуна

24

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1921

I.Богуна

26

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1922

I.Богуна

26а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1923

Чайковського

1

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1924

Чайковського

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1925

Чайковського

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1926

Чайковського

3

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1927

Чайковського

3

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1928

Чайковського

4

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1929

Чайковського

5

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1930

Чайковського

6

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1931

Чайковського

6

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1932

Чайковського

7

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1933

Чайковського

8

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1934

Чайковського

9

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1935

Чайковського

10

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1936

Чайковського

11

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1937

Чайковського

12

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1938

Чайковського

14

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1939

Симона Петлюри

1

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1940

Симона Петлюри

2

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1941

Симона Петлюри

2

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1942

Симона Петлюри

3

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1943

Симона Петлюри

4

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1944

Симона Петлюри

5

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1945

Симона Петлюри

6

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

 

1946

Симона Петлюри

6

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1947

Симона Петлюри

7

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1948

Симона Петлюри

8

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1949

Симона Петлюри

9

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1950

Симона Петлюри

10

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1951

Симона Петлюри

11

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1952

Симона Петлюри

11

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1953

Симона Петлюри

12

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1954

Симона Петлюри

13

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1955

Симона Петлюри

13а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1956

Симона Петлюри

14

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1957

Симона Петлюри

15

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1958

Симона Петлюри

18

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1959

Симона Петлюри

21

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1960

Симона Петлюри

23

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1961

Симона Петлюри

25

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1962

Симона Петлюри

26

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1963

Симона Петлюри

27

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1964

Симона Петлюри

27а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1965

Симона Петлюри

28

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1966

Симона Петлюри

29

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1967

Симона Петлюри

31

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

1968

Симона Петлюри

33

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1969

Симона Петлюри

35

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1970

Симона Петлюри

37

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1971

Симона Петлюри

39

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1972

Симона Петлюри

41

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1973

Симона Петлюри

45

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

1974

Симона Петлюри

47

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

1975

Симона Петлюри

51

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1976

Симона Петлюри

51а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1977

Симона Петлюри

53

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1978

Симона Петлюри

55

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1979

Симона Петлюри

57

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1980

Калнишевського

1

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1981

Калнишевського

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1982

Калнишевського

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1983

Калнишевського

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1984

Калнишевського

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1985

Калнишевського

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1986

Калнишевського

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1987

Калнишевського

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1988

Калнишевського

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1989

Калнишевського

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1990

Калнишевського

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1991

Калнишевського

2

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1992

Калнишевського

3

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1993

Калнишевського

5

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1994

Калнишевського

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1995

Калнишевського

6

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1996

Калнишевського

7

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1997

Калнишевського

8

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

1998

Калнишевського

9

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

1999

Калнишевського

10

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

2000

Калнишевського

11

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2001

Калнишевського

12

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2002

Калнишевського

13

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2003

Калнишевського

14

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

2004

Калнишевського

15

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2005

Калнишевського

16

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2006

Калнишевського

18

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2007

Калнишевського

19

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

2008

Калнишевського

22

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

 

2009

Калнишевського

23

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

2010

Калнишевського

24

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2011

Калнишевського

25

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

2012

Калнишевського

26а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2013

Калнишевського

27

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

2014

Калнишевського

28

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2015

Калнишевського

29

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

2016

Калнишевського

29

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

2017

Калнишевського

30

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2018

Калнишевського

31

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

2019

Калнишевського

32

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2020

Калнишевського

34

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2021

Калнишевського

37

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

2022

Калнишевського

39

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

2023

Калнишевського

39

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

2024

Калнишевського

40

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2025

Калнишевського

41

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

2026

Калнишевського

42

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

2027

Калнишевського

44

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

2028

Калнишевського

46

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

2029

Калнишевського

48

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

2030

Калнишевського

52

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

2031

Калнишевського

56

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

2032

Калнишевського

58

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

2033

Калнишевського

58а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

2034

Hова

5

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

2035

Hова

15а

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

2036

Hова

16

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

2037

Hова

17

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

2038

Hова

18

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

2039

Hова

19

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2040

Hова

20

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

2041

Hова

21

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

2042

Hова

22

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

2043

Hова

24а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

2044

Hова

25

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

2045

Hова

30

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

2046

Hова

32

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

2047

Hова

36

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

2048

Hова

38

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

2049

Hова

40

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

2050

Hова

45

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

2051

Hова

46

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

2052

Hова

50а

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

2053

Hова

52

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2054

Hова

54

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

2055

Hова

63

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

2056

Hова

64

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

2057

Hова

66

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2058

Hова

66а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

2059

Hова

67

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2060

Hова

70

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2061

Hова

72

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

2062

Hова

74

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

2063

Hова

74

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

2064

Hова

76

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

2065

Hова

76а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

2066

Hова

78

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

2067

Hова

79

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

2068

Hова

80

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

2069

Hова

83

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

2070

Hова

84

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

2071

Hова

84

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

 

2072

Hова

84

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

2073

Hова

85

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

2074

Hова

86

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

2075

Hова

86

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

2076

Hова

87

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

2077

Hова

90

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2078

Hова

91

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2079

Hова

92

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

2080

Hова

93

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

2081

Hова

94

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2082

Hова

95

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

2083

Hова

97

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

2084

Hова

98

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

2085

Hова

99

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2086

Hова

103

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

2087

Hова

104

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

2088

Hова

105

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

2089

Hова

105

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

2090

Hова

106

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

2091

Hова

108

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

2092

Hова

110

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2093

Hова

110

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

2094

Hова

110а

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

2095

Hова

111

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

2096

Hова

111

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

2097

Hова

112

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

2098

Hова

114

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

2099

Hова

114

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

2100

Hова

115

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2101

Hова

116

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

2102

Hова

118

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2103

Hова

123

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2104

Hова

123

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2105

пр.Пушкiна

5

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

2106

пр.Hовий

2

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

2107

пр.Hовий

4

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

2108

Б.Возницького

1

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2109

Б.Возницького

2

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2110

Б.Возницького

3

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2111

Б.Возницького

6

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2112

Б.Возницького

7

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

2113

Б.Возницького

8

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2114

Б.Возницького

11

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

2115

Б.Возницького

12

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2116

Б.Возницького

13

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2117

Б.Возницького

14

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2118

Б.Возницького

15

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2119

Б.Возницького

16

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2120

Б.Возницького

17

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2121

Б.Возницького

18

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2122

Б.Возницького

19

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2123

Б.Возницького

20

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2124

Б.Возницького

22

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2125

Б.Возницького

24

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2126

Б.Возницького

26

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2127

Б.Возницького

27

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2128

Б.Возницького

27а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2129

Б.Возницького

30

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2130

Б.Возницького

32

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2131

Львiвська

1

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2132

Львiвська

3

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2133

Львiвська

4

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2134

Львiвська

5

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

 

2135

Львiвська

9

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2136

Львiвська

15

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2137

Львiвська

16

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2138

Львiвська

17

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2139

Львiвська

18

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2140

Львiвська

21

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2141

Львiвська

23

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2142

Львiвська

23а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2143

Львiвська

24

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2144

Львiвська

25

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2145

Львiвська

37

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2146

Львiвська

39

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2147

Львiвська

41

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2148

Чехова

1

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2149

Чехова

3

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2150

Чехова

3

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2151

Чехова

5

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2152

Чехова

7

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2153

Чехова

9

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2154

Котляревського

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

2155

Котляревського

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

2156

М.Старицького

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2157

М.Старицького

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2158

М.Старицького

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

2159

Устима Кармелюка

1

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2160

Устима Кармелюка

2.

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

2161

Устима Кармелюка

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2162

Устима Кармелюка

3

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2163

Устима Кармелюка

4.

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2164

Устима Кармелюка

5

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2165

Устима Кармелюка

6.

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2166

Устима Кармелюка

7.

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2167

Устима Кармелюка

8.

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2168

Устима Кармелюка

9.

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2169

Устима Кармелюка

10

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2170

Устима Кармелюка

11

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2171

Устима Кармелюка

12

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2172

Устима Кармелюка

13

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2173

Устима Кармелюка

13

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2174

Устима Кармелюка

14

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2175

Устима Кармелюка

15

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2176

Устима Кармелюка

16

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2177

Устима Кармелюка

17

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2178

Устима Кармелюка

18

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2179

Устима Кармелюка

19а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2180

Устима Кармелюка

19б

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2181

Устима Кармелюка

20

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2182

Устима Кармелюка

21

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2183

Устима Кармелюка

22

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2184

Устима Кармелюка

23

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2185

Устима Кармелюка

24

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2186

Устима Кармелюка

25

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2187

Устима Кармелюка

25а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2188

Устима Кармелюка

26

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2189

Устима Кармелюка

28

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2190

Устима Кармелюка

29

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2191

Устима Кармелюка

30

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2192

Устима Кармелюка

32

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2193

Устима Кармелюка

32а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2194

Устима Кармелюка

33

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2195

Устима Кармелюка

34

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2196

Пирогова

2

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2197

Пирогова

4

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

 

2198

Пирогова

6

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2199

Пирогова

8

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2200

Пирогова

10

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2201

Пирогова

10

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2202

Пирогова

12

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2203

Пирогова

14

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2204

Пирогова

16

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2205

Пирогова

16

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2206

Пирогова

17

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2207

Пирогова

18

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2208

Пирогова

20

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2209

Пирогова

22

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2210

Пирогова

22

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2211

Пирогова

24

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2212

Пирогова

26

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2213

Пирогова

28а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2214

Пирогова

30

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2215

Пирогова

32

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2216

Пирогова

34

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2217

Пирогова

36

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2218

Пирогова

40

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2219

Пирогова

44

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2220

Дружби

1

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2221

Дружби

2

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2222

Дружби

3

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2223

Дружби

3

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2224

Дружби

4

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2225

Дружби

5

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2226

Дружби

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2227

Дружби

6

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2228

Дружби

7

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2229

Дружби

8

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2230

Дружби

9

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2231

Дружби

10

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2232

Дружби

10а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2233

Дружби

11

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2234

Дружби

12

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2235

Дружби

12

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2236

Дружби

13

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2237

Дружби

14

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2238

Дружби

15

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2239

Дружби

16

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2240

Дружби

17

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2241

Дружби

18

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2242

Дружби

19

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2243

Дружби

20

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2244

Дружби

22

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2245

Дружби

23

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2246

Дружби

25

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2247

Дружби

26

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2248

Дружби

27

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2249

Дружби

29

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2250

Дружби

30

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2251

Дружби

31

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2252

Дружби

32

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2253

Дружби

34

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2254

Дружби

35

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2255

Дружби

37

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2256

Дружби

37а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2257

Дружби

37б

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2258

Дружби

38

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2259

Дружби

39

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2260

Дружби

40

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

 

2261

Дружби

41

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2262

Дружби

42

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2263

Дружби

43

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2264

Попова

1

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2265

Попова

2

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2266

Попова

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2267

Попова

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2268

Попова

3

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2269

Попова

3

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2270

Попова

4

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2271

Попова

5

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2272

Попова

7

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2273

Попова

8

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2274

Попова

8

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2275

Попова

9

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2276

Попова

10а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2277

Попова

12а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2278

Попова

13

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2279

Попова

14а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2280

Попова

14а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2281

Попова

14б

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2282

Попова

15

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2283

Попова

16

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2284

Попова

17

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2285

Попова

17

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2286

Попова

18

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2287

Попова

19

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2288

Попова

20

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2289

Попова

21

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2290

Попова

22

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2291

Попова

23

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2292

Попова

24

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2293

Попова

24а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2294

Попова

25

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2295

Попова

26

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2296

Попова

27

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2297

Попова

28

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2298

Попова

29

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2299

Попова

30

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2300

Попова

31

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2301

Попова

32

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2302

Попова

32

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2303

Попова

34

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2304

Попова

36

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2305

Попова

38

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2306

Попова

42

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2307

Попова

44

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2308

Попова

48

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2309

Попова

50

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2310

Попова

52

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2311

Попова

54

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2312

Попова

56

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2313

Попова

58

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2314

Попова

60

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2315

Попова

62

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2316

Кутузова

4

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

2317

Кутузова

4

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

2318

Кутузова

5

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2319

Кутузова

6

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

2320

Кутузова

6

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

2321

Кутузова

7

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2322

Кутузова

8

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

2323

Кутузова

8

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

 

2324

Кутузова

9

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2325

Кутузова

10

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

2326

Кутузова

10

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

2327

Кутузова

11

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2328

Кутузова

12

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

2329

Кутузова

12

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

2330

Кутузова

14

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

2331

Кутузова

14

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

2332

Кутузова

19

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2333

Кутузова

20

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2334

Кутузова

22

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2335

Кутузова

22

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2336

Крушельницькоi

21

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2337

Крушельницькоi

22

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2338

Крушельницькоi

23

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2339

Крушельницькоi

24

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2340

Крушельницькоi

26

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2341

Крушельницькоi

27

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2342

Крушельницькоi

29

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2343

Крушельницькоi

31

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2344

Крушельницькоi

32

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2345

Крушельницькоi

32а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2346

пр.Пирогова

3

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2347

пр.Пирогова

9

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2348

пр.Пирогова

10

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2349

пр.Пирогова

15

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2350

пр.Пирогова

16

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2351

пр.Дружби

10

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2352

Ярослава Мудрого

1

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2353

Ярослава Мудрого

5

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2354

Ярослава Мудрого

5

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2355

Ярослава Мудрого

7

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2356

Ярослава Мудрого

26

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2357

Ярослава Мудрого

27

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2358

Ярослава Мудрого

28

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2359

Ярослава Мудрого

28

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2360

Ярослава Мудрого

33а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2361

В Iвасюка

2

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

2362

В Iвасюка

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

2363

Польова

22

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

2364

Польова

46

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

2365

пр.Щепкiна

1

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2366

пр.Щепкiна

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2367

пр.Щепкiна

3

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2368

пр.Щепкiна

4

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

2369

пр.Щепкiна

9

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

2370

пр.Щепкiна

10

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

2371

пр.Щепкiна

13

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

2372

пр.Грушевського

2

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2373

пр.Грушевського

3

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2374

пр.Грушевського

4

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2375

пр.Грушевського

5

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2376

пр.Грушевського

6

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2377

пр.Грушевського

7

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2378

пр.Грушевського

8

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2379

пр.Грушевського

69

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2380

Богдашiв-Гранична

2

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2381

Богдашiв-Гранична

4

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2382

Богдашiв-Гранична

6

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2383

Богдашiв-Гранична

8

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2384

Богдашiв-Гранична

10

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2385

Богдашiв-Гранична

15а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2386

пр кн Володимира

1

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

 

2387

пр кн Володимира

1

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2388

Богдашiв - Hова

1

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2389

Богдашiв - Hова

2

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2390

Богдашiв - Hова

3

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2391

Богдашiв - Hова

4

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2392

Богдашiв - Hова

5

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

2393

Богдашiв - Hова

6

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2394

Богдашiв - Hова

7

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

2395

Богдашiв - Hова

8

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2396

Богдашiв - Hова

9

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2397

Богдашiв - Hова

10

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

2398

Богдашiв - Hова

11

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2399

Богдашiв - Hова

12

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2400

Богдашiв - Hова

12а

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2401

Богдашiв - Hова

13

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2402

Богдашiв - Hова

14

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

2403

Богдашiв - Лагутiна

2

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

2404

Богдашiв - Лагутiна

4

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

2405

Богдашiв - Лагутiна

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2406

Богдашiв - Лагутiна

5

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2407

Богдашiв - Лагутiна

7

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

2408

Богдашiв - Лагутiна

8

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2409

Богдашiв - Лагутiна

8

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2410

Богдашiв - Лагутiна

9

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2411

Богдашiв - Лагутiна

10

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2412

Богдашiв - Лагутiна

11

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2413

Богдашiв - Лагутiна

13

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2414

Богдашiв - Лагутiна

14

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2415

Богдашiв - Лагутiна

15

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

2416

Богдашiв - Лагутiна

16

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

2417

Богдашiв - Лагутiна

17

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

2418

Богдашiв - Лагутiна

19

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2419

Богдашiв - Лагутiна

21

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

2420

Богдашiв - Лагутiна

22

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2421

Богдашiв - Лагутiна

23

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2422

Богдашiв - Лагутiна

23

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

2423

Богдашiв - Лагутiна

25

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

безперервно

2424

Богдашiв - Лагутiна

27

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2425

Богдашiв - Островського

19

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

не надається

2426

Богдашiв - Островського

23

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2427

Богдашiв - Островського

25

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2428

Вишнева

25

ДсанПін 2.2.4-171-10

не надається

безперервно

2429

пр Чехова

1

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2430

пр Чехова

3

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2431

пр Чехова

5

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2432

пр Чехова

7

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2433

пр Чехова

9

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2434

пр Чехова

9

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2435

пр Старицького

3

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається

2436

пр Старицького

10

ДсанПін 2.2.4-171-10

10

не надається