П О В І Д О М Л Е Н Н Я

 

про необхідність встановлення вузла комерційного обліку

 

 

02 серпня 2017 року набрав чинності Закон України “Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання” № 2119 –VIII, яким  передбачено обов»язкове оснащення всіх будівель, в тому числі приватних житлових будинків,  вузлами комерційного обліку (водолічильники).

Відповідно до Закону України «Про житлово-комунальні послуги» № 2189-VIII від 09.11.2017 між КП «Здолбунівводоканал» та Споживачами послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення мають бути переукладені «нові» Договори про надання житлово-комунальних послуг.

«Правилами надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення», які затверджені постановою Кабінету Міністрів України №690 від 05.07.2019 року затверджено типові Договори про надання послуг в новій редакції,  якими теж передбачено обов»язкове встановлення вузлів комерційного обліку.

А тому, КП «Здолбунівводоканал» звертається до Вас з даним повідомленням про необхідність встановлення у Вашому будинку вузла комерційного обліку в строк до 01 жовтня 2019 року.

Вузол комерційного обліку, зокрема, може бути встановлений Вами самостійно або працівниками підприємства після оплати відповідної послуги.

Про обраний Вами варіант встановлення вузла комерційного обліку КП «Здолбунівводоканал» просить повідомити письмово.

У випадку встановлення Вами вузла комерційного обліку (водолічильника) самостійно після його встановлення Вам необхідно звернутися на КП «Здолбунівводоканал» для опломбування та прийняття його на облік.

За більш детальною інформацією звертайтеся за телефонами 2-32-94, 2-66-48, 2-25-85.

 

 

Директор КП «Здолбунівводоканал»                                _______ Мельник В.І.